Hulk vs. The Thing: Η Marvel αποκαλύπτει ποιος είναι δυνατότερος

Μαντέψατε σωστά;

Ένα από τα πιο μακροχρόνια debate στον κόσμο της Marvel έλαβε απάντηση. Το νεότερο τεύχος της σειράς "Fantastic Four" αποκαλύπτει αν ο Hulk ή ο Thing είναι δυνατότερος.

Προσοχη! Spoilers από το Fantastic Four #13!

Art by Esad Ribic. (Image Credit: Marvel Comics)

Οι δυο ήρωες έχουν πολεμήσει αρκετές φορές στο

παρελθόν, με τον Ben Grimm να βρίσκεται σχεδόν πάντα σε μειονεκτική θέση. Όσο δυνατός κι αν είναι, δύσκολα ξεπερνάς ένα τέρας που δυναμώνει κάθε φορά που εκνευρίζεται.

Ο Hulk σίγουρα φαινόταν να έχει τα ηνία της νεότερης μάχης τους. Το rematch προέκυψε όταν ο Ben Grimm και η σύζυγος του, Alicia, δέχθηκαν επίθεση κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Ο πατριός της Alicia, γνωστός αντίπαλος των FF με το όνομα Puppet Master, έκανε πλύση εγκεφάλου στον Hulk ώστε να τους επιτεθεί. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον Ben που προσπαθούσε να προστατέψει τους πάντες κι όλα έδειχναν ότι σύντομα θα υπάρξουν κηδείες. Κάπου εκεί η Alicia του θυμίζει ότι έχει κάτι που δεν έχει ο Hulk - καρδιά. Ο Ben συγκεντρώνεται και ψάχνεται μέσα του μαζεύοντας ότι δύναμη έχει και δεν έχει, ρίχνοντας στον Hulk μια μπουνιά τόσο δυνατή, που τον αφήνει αναίσθητο.

Art by Sean Izaakse. (Image Credit: Marvel Comics)

Ο Ben πρακτικά κατέστρεψε το χέρι του, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να σώσει τον κόσμο νικώντας τον Hulk.

IGN GreeceΕίναι οι 'Doc Justice and the J-Team' οι επόμενοι Avengers;Yondu και Morbius με δικές τους σειρές στην Marvel ComicsΤο Amazing Spider-Man: Family Business κυκλοφόρησε στα ελληνικά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα