Βρέθηκε ο Snake Eyes για το spinoff του "G.I. Joe"

Γνωστός από το "Crazy Rich Asians".

Ο γνωστός μέσα από τα "Crazy Rich Asians" και "A Simple Favor", Henry Golding, θα πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο spinoff του "G.I. Joe", "Snake Eyes".

Σύμφωνα με το Deadline, ο Golding θα κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Robert Schwentke. Ο Evan Spiliotopoulos (Beauty and the Beast) θα είναι σεναριογράφος και ο Brian Goldner θα κατέχει ρόλο παραγωγού για το project.

O Henry
Golding στο "Crazy Rich Asians"

Μέσα στο 2017 η Hasbro δήλωσε πως σκοπεύει να επανεκκινήσει την σειρά ταινιών με μια πιο μοντέρνα προσέγγιση. Ο Snake Eyes είναι μια από τις αρχικές φιγούρες στην σειρά παιχνιδιών της εταιρείας "G.I. Joe: A Real American Hero" που κυκλοφόρησε το 1982. Ο ninja στρατιώτης είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς χαρακτήρες και τον ενσάρκωσε ο Ray Park στην live action ταινία "G.I. Joe: The Rise of Cobra" και στη συνέχειά του "G.I. Joe: Retaliation". Στα κόμικς, το σώμα του έχει καεί και γι'αυτό είναι καλυμμένος με μαύρη στολή. Επίσης, είναι αδερφός του Storm Shadow, ο οποίος δουλεύει για την αρχι-νέμεσι του G.I. Joe, Cobra.

To "Snake Eyes" θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2020.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον αγαπημένο χαρακτήρα; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΝέα "G.I Joe" ταινία γύρω από τον Snake Eyes στα σκαριά από την ParamountΗμερομηνίες πρεμιέρας για τις ταινίες HasbroΟ Dwayne Johnson μιλά για το μέλλον των ταινιών G.I. Joe

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα