Τρία νέα projects φέρνει το HBO Max

Καινούργιες σειρές για την συνδρομητική υπηρεσία.

Τρία νέα projects θα φέρει η ερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max.

Σύμφωνα με το Variety, το πρόγραμμα του καναλιού θα γεμίσει λίγο παραπάνω με τις σειρές "Generation", "Red Bird Lane" και "Rules of Magic".

Το "Generation" πρόκειται για την κωμωδία της Zelda Barnz που θα αποτελείται από μισάωρα επεισόδια. Θα ακολουθεί μια ομάδα από εφήβους που εξερευνούν την σεξουαλικότητά τους και

ό,τι συνεπάγεται με αυτό. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι γονείς της Zelda, Daniel και Ben Barnz, ενώ οι τρεις τους θα ασχοληθούν με την σεναριογραφία και την σκηνοθεσία. Επιπλέον, η Marissa Diaz θα είναι παραγωγός και η Lena Dunham θα κατέχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Το "Red Bird Lane" θα αποτελείται από επεισόδια της μίας ώρας και θα ακολουθεί οχτώ αγνώστους που φτάνουν σε ένα απομονωμένο σπίτι, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι κάτι κακό παραμονεύει και θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές τους. Η Sara Gran θα γράψει το σενάριο και θα είναι εκτελεστική παραγωγός στην σειρά θρίλερ, ενώ οι John Wells και Erin Jontow θα είναι και αυτοί εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το "Rules of Magic" θα βασίζεται στα μυθιστορήματα της Alice Hoffman, "Rules of Magic" και "Practical Magic". Θα αποτελείται από μονόωρα επεισόδια και θα ακολουθεί τις ζωές τριών αδερφών, των Franny, Jet και Vincent Owens, οι οποίοι έχουν μαγικές δυνάμεις που αναγκάζονται να κρατήσουν κρυφές. Θα διαδραματίζεται την δεκαετία του '60 και θα γραφτεί από τις Melissa Rosenberg και Dana Baratta (Jessica Jones), οι οποίες θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τις Denise Di Novi, Nina Tassler και Hoffman. Το μυθιστόρημα "Practical Magic" είχε μεταφερθεί στο παρελθόν στην μεγάλη οθόνη το 1998 και πρωταγωνιστούσαν οι Sandra Bullock και Nicole Kidman.

Να σημειώσουμε ότι όλες οι παραπάνω σειρές δεν έχουν πάρει εντολή για να γίνουν ολόκληρη σεζόν, αλλά ετοιμάζουν το πιλοτικό τους επεισόδιο.

H νέα συνδρομητική υπηρεσία έχει ήδη παραγγείλει τη prequel σειρά κινουμένων σχεδίων "Gremlins", τη δραματική σειρά "Tokyo Vice" με πρωταγωνιστή τον Ansel Elgort, την ανθολογική ρομαντική σειρά "Love Life" με τους Anna Kendrick και Paul Feig, το "Station Eleven", μία μεταποκαλυπτική σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Hiro Murai, το "Made for Love", μια τραγική κωμωδία του σκηνοθέτη S.J. Clarkson, το "Dune: The Sisterhood", μια σειρά που θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Frank Herbert, "Dune", και θα σκηνοθετηθεί από τον Denis Villeneuve, το reboot του "Gossip Girl", τη θρίλερ σειρά "The Flight Attendant" και την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος "Circe", ενώ ο Πρόεδρος του καναλιού είπε ότι η νέα υπηρεσία θα φέρει νέο πρωτότυπο υλικό το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΗ ζωή της Κίρκης γίνεται σειρά στο ΗΒΟ MaxΒαπτίζεται η συνδρομητική υπηρεσία της WarnerMediaH Penny του "The Big Bang Theory" σε θρίλερ της WarnerMedia

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα