Είναι οι 'Doc Justice and the J-Team' οι επόμενοι Avengers;

Θα καταφέρουν να αφήσουν το στίγμα τους;

Η Marvel Comics μας προετοιμάζει για το ντεμπούτο της "επόμενης σπουδαίας σουπερ ηρωικής ομάδας", στα βήματα των Avengers, Defenders και Thunderbolits. Αλλά ποιοι είναι αυτοί;

Η teaser εικόνα δεν απαντάει στην ερώτηση αλλά μας δίνει μια μικρή ιδέα του τι περιμένουμε.

Το ότι δεν υπάρχουν ομάδες όπως οι X-Men και Fantastic Four στην εικόνα

είναι σημαντικό στοιχείο για να καταλάβουμε για τι είδους ομάδα μιλάμε. Σε αντίθεση με αυτές τις δύο ομάδες, οι Avengers, Defenders και Thunderbolts είναι γνωστές για το team up χαρακτήρων που κανονικά δουλεύουν μόνοι τους. Άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι η J-Team θα αποτελείται από γνωστούς ήρωες της Marvel.

O χρήστης του Reddit, darkquinlan, επίσης επισημάνει ότι η Marvel προσφάτως εισήγαγε τον ήρωα Doctor Justice στο crossover "Secret Warps". Το "Secret Warps" ήταν συνέχεια του "Infinity Wars" (2008), στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του το εναλλακτικό σύμπαν Warp World. Στο "Warp World" οι ψυχές διαφόρων ηρώων της Marvel ενώθηκαν δημιουργώντας νέους υβριδικούς χαρακτήρες όπως οι Soldier Supreme (Captain America και Doctor Strange), Ghost Panther (Ghost Rider και Black Panther), Arachknight (Spider-Man και Moon Knight). Με το τέλος του "Infinity Wars" όλα γύρισαν στο φυσιολογικό τους αλλά ένα αντίγραφο του Warp World βρίσκεται μέσα στην Soul Stone.

Arachknight ,Doc Justice,Supreme Seven. Art by Carlos Gomez. (Image Credit: Marvel Comics)

To "Secret Warps" εξερεύνησε ακόμα περισσότερο το Warp World αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερους υβριδικούς ήρωες. Ένας από αυτούς ήταν ο Doctor Justice - συνδυασμός του Doctor Spectrum της Squadron Supreme και του Justice της DP7.

Βασιζόμενοι σε αυτά, η J-Team θα μπορούσε να είναι μια νέα ομάδα από αυτούς του υβριδικούς χαρακτήρες με αρχηγό τον Doc Justice.

Τι πιστεύετε εσείς;

IGN GreeceHulk vs. The Thing: Η Marvel αποκαλύπτει ποιος είναι δυνατότεροςYondu και Morbius με δικές τους σειρές στην Marvel ComicsΤο Amazing Spider-Man: Family Business κυκλοφόρησε στα ελληνικά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα