Σκηνοθέτη βρήκε μάλλον το reboot του "Home Alone"

Μόνοι στο σπίτι θα μείνουμε ξανά.

Μία από τις αγαπημένες σειρές ταινιών και η σίγουρη προβολή κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, το "Home Alone", αποκτά reboot για χάρη του Disney+. Αν και τα νέα τα μάθαμε μόλις τον Αύγουστο, η παραγωγή της ταινίας φαίνεται πως προχωρά με σταθερά βήματα.

Σύμφωνα με το Collider, ο Dan Mazer (Dirty Grandpa) βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει το σενάριο των Mikey Day και Streeter Seidell (Saturday Night

Live). Παραγωγός θα είναι ο Hutch Parker μαζί με τον Dan Wilson. Η ταινία θα ακολουθεί ένα παντρεμένο ζευγάρι που 'ανοίγει πόλεμο' με ένα νεαρό αγόρι που τους έκλεψε κάτι από το σπίτι τους.

Η πρώτη ταινία "Home Alone" κυκλοφόρησε το 1990 και απέφερε $475 εκ. παγκοσμίως, ενώ το sequel, "Home Alone 2: Lost in New York" (1992) απέφερε έσοδα ύψους $358 εκ. παγκοσμίως. Πρωταγωνιστούσαν οι Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard και Catherine O'Hara. Μια τρίτη ταινία με τον απλό τίτλο "Home Alone 3" κυκλοφόρησε το 1997 με διαφορετικούς ηθοποιούς και μια τέταρτη, το "Home Alone 4: Taking Back the House" το 2002. Τέλος, το 2012 κυκλοφόρησε στο ABC το "Home Alone 5: The Holiday Heist".

Τα γυρίσματα του reboot αναμένονται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceHalloween Event: Σημεία και Τέρατα στο Allou! Fun ParkΒραβευμένη με Emmy προσθήκη βλέπει η ταινία "The Last Duel"O Jason Bateman σε διπλό ρόλο για το live-action "Clue"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα