Ο λόγος που ο Troy Baker δεν θα πρωταγωνιστεί στο Borderlands 3

"Ήταν απλά θέμα συνδικαλισμού της εταιρείας."

Μετά από την είδηση ότι ο Troy Baker δεν θα επαναλάβει τον ρόλο του Rhys από τo Telltale's Tales from the Borderlands στο Borderlands 3, υπήρχαν πολλά ερωτήματα σχετικά με το γιατί συνέβαινε αυτό.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο σχόλιο του ιδίου του Baker, φαίνεται πως αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως η Gearbox δεν θα συνδικαλιζόταν.

Μιλώντας στο VG247.com, σε ένα fan

event για τον Troy Baker και το Nolan North's Retro Replay, ο Baker εξήγησε πως ήταν απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει ως Rhys για το Borderlands 3, αλλά η Gearbox δε θα το έκανε με τον τρόπο που έπρεπε να γίνει.

"Ήρθαν και μου ρώτησαν αν θα ήθελα να το κάνω. Εγώ απάντησα καταφατικά, και έπειτα το έκαναν αδύνατο για μένα να παίξω τον ρόλο. Δεν είχε να κάνει με λεφτά. Απλά δεν ήθελαν να το κάνουν με τον τρόπο που θέλαμε να γίνει. Οπότε δεν είπα ποτέ πραγματικά όχι." Όταν το VG247 ρώτησε περισσότερες ερωτήσεις για περαιτέρω διευκρίνιση, όπως αν αυτό είχε να κάνει με προβλήματα προγράμματος και ημερομηνιών, ο Baker απάντησε, "Ήταν επειδή η Gearbox δεν θα συνδικαλιζόταν". "Όχι, ήταν απλά πως δεν θα συνδικαλίζονταν", απάντησε. "Και δεν μπορώ να κάνω μία δουλειά εκτός συνδικάτου. Και χωρίς να θέλω να περιπλέξω τα πράγματα, υπήρξαν μεγάλης διάρκειας κουβέντες σχετικά με το θέμα. Πάντα ξέραμε πως αυτό θα ήταν το πρόβλημα. Πως θα έπαιρναν τους χαρακτήρες από το Tales from the Borderlands και θα τους έβαζαν στη βασική Borderlands σειρά. Περίμενα αυτό το κάλεσμα. Με ρώτησαν, 'Θες να το κάνεις;', και απάντησα Ναι. Ποτέ δεν ανταποκρίθηκαν γιατί δε θα άλλαζαν ποτέ θέση. Δεν είμαι εκνευρισμένος. Είναι ένας κατά κανόνα διαφορετικός χαρακτήρας, αλλά ακόμα πονάει." Πριν από αυτά τα σχόλια υπήρξε μία προϊστορία μεταξύ του Baker και τον CEO της Gearbox Software, Randy Pitchford, με τον τελευταίο να υποστηρίζει πως "έμαθε από τον διευθυντή ήχου ότι ο Baker απέρριψε την πρόταση.

Ο Baker απάντησε πως θα ήθελε να επιστρέψει, και να παίξει τον Rhys, και πως ο Pitchford θα έπρεπε να διπλοτσεκάρει τα tweets του.

Πέρα από όλα αυτά, το Borderlands 3 υπήρξε μία τεράστια επιτυχία για την Gearbox καθώς έχει γίνει το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις σε μικρό χρονικό διάστημα, για την εταιρεία προώθησής του, την 2Κ, πουλώντας πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα σε μόλις πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το Borderlands 3 μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceH 2K χτυπάει λαβράκι με τις αστραπιαίες πωλήσεις του Borderlands 3To Borderlands 3 έχει ενα "Destiny Loot Cave Glitch"Borderlands 3: Παίκτες στο PC χάνουν τα saves τους

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα