H Nike υπογράφει το πρώτο της esports αστέρι

Φύγαμε από τους αθλητές.

Οι συμφωνίες υποστήριξης της Nike δεν είναι πλέον μόνο για τους παραδοσιακούς αθλητές. Η εταιρεία αθλητικών εργαλείων και υποδημάτων έχει υπογράψει τον Κινέζο παίκτη του League of Legends, Jian Zihao, και συνεργάζεται με τον LeBron James για τον

σχεδιασμό ενός νέου, "έξυπνου", σχεδίου για μπλουζάκια.

Σύμφωνα με το SportsPro, ο Zihao, γνωστός ως "Uzi", θα συνεργαστεί με τον James στην καμπάνια "Dribble &", που θα περιλαμβάνει τη φράση "Dribble & Carry" σε μπλουζάκια. Η καμπάνια ξεκίνησε ως απάντηση στον σχολιασμό της Laura Ingraham του Fox News, "shut up and dribble", μετά την κριτική του James στον πρόεδρο Donald Trump.

Ο Zihao είναι ο πρώτος παίκτης eSports που σπονσοράρει η Nike, αλλά δεν είναι σίγουρα η πρώτη στο χώρο. Η Champion συνεργάστηκε με την Team Dignitas τον Σεπτέμβρη, παρέχοντας επίσημες εμφανίσεις και casual ρούχα.

Ελπίζουμε να δούμε περισσότερα στο μέλλον!

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραμένει κάθετη όσον αφορά τα βίαια παιχνίδια Έρευνα: Στο top 10 δημοτικότητας θα βρίσκονται τα esports στους Ολυμπιακούς Αγώνες Έλληνες Youtubers και Streamers ενώνονται για καλό σκοπό

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα