Η Bethesda δίνει λεπτομέρειες για το PvP του Fallout 76

Μαζί με το battle royale-esque mode.

Η Bethesda έδωσε λεπτομέρειες για τις PvP μάχες στο Fallout 76, και πώς λειτουργεί στη δυστοπία της West Virginia.

Σε ένα blogpost, η Bethesda μίλησε για τους κανόνες που ισχύουν όταν έρχεστε αντιμέτωπος με κάποιον άλλο παίκτη και αποκάλυψε ότι το PvP

ίσως να ξεκινήσει στο επίπεδο 5.

Ωστόσο, όταν επιτίθεστε σε κάποιον άλλο, το damage σας μειώνεται δραστικά "μέχρι να δεχθεί ο άλλος παίκτης να ξεκινήσει τη μάχη". Συγκεκριμένα πάντως, η αναμέτρηση ξεκινά μόνο με απευθείας hit και όχι με κάποια έκρηξη κοντά στον χώρο.

Όταν ξεκινά η μονομαχία, θα μπορέσετε να κάνετε full damage στον αντίπαλό σας και θα κρύβεστε ο ένας από τον άλλο στον χάρτη, αλλά οι παίκτες θα εμφανίζονται με κόκκινη κουκκίδα στην πυξίδα για να δώσουν μια γενική ιδέα, σε περίπτωση που κάποιος κρύβεται.

Στο κάτω μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί το όνομα του αντιπάλου, καθώς και το Cap Reward, αν καταφέρετε να βγείτε νικητής. Η ανταμοιβή "θα είναι γενικά ίση με το επίπεδο του παίκτη και θα πληρώνεται από το προσωπικό του απόθεμα".

Aν χάνετε, θα έχετε δύο επιλογές, Seek Revenge ή Respawn.

Το Seek Revenge θα συνεχίσει το PvP και θα σας επαναφέρει στα χέρια του αντιπάλου. Αν καταφέρετε να το γυρίσετε, τότε θα λάβετε bonus caps για την προσπάθειά σας.

Με το Respawn, θα τελειώσει η αντιπαλότητα και θα μπορείτε να κάνετε respawn, όπου θέλετε.

Όπως και με κάθε θάνατο στο Fallout 76, θα "ρίξετε όλα τα σκουπίδια σας στο έδαφος σε μια μικροσκοπική χάρτινη σακούλα". Εάν σκοτωθείτε τα αντικείμενα μπορούν να ληφθούν από όποιον βρει την τσάντα σας πριν μπορέσετε να τη διεκδικήσετε.

Αν δεν θέλετε να μπλεχτείτε σε μάχη άλλων, υπάρχουν οι επιλογές Block ή Block for Session για να σταματήσετε τις επικοινωνίες και να βεβαιωθείτε ότι δεν σας ακολουθούν.

Τέλος, υπάρχει ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός, Hunter/Hunted Radio, που θα προστεθεί στο Pip-Boy σας και θα επιτρέπει ένα παιχνιδάκι κυνηγητού, σε ένα battle royale-esque mode.

Οι αγώνες αυτοί διαρκούν μία ώρα και το μέγεθος της περιοχής Hunt θα μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Εάν πετύχετε να σκοτώσετε τον στόχο σας, θα σας δοθεί ένας άλλος στόχος έως ότου παραμείνει ένας κυνηγός.

Δεν έχει σημασία αν κερδίσετε ή χάσετε, το να σκοτώσετε τουλάχιστον έναν κυνηγό θα σας δώσει Caps και XP και η αύξηση των ανταμοιβών θα βασίζεται στον αριθμό των kill σας, μέχρι το μέγιστο των έξι.

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC στις 14 Νοεμβρίου 2018 και από χθες, για όσους έκαναν preorder στο Xbox, η B.E.T.A. (Break-It Early Test Application) ξεκίνησε, ενώ στις 30 ξεκινά και στο PS4.

Μαζί με το PvP, μάθαμε πρόσφατα και για τα factions που θα ζουν στον κόσμο του Fallout 76.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece H Bethesda ξέρει ότι η Beta του Fallout 76 θα έχει προβλήματα και θέλει βοήθεια Αποκαλύφθηκαν οι Φατρίες του Fallout 76 Fallout 76: Αποκαλύφθηκε το πλαίσιο κυκλοφορίας της πρώτης Beta

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα