H Marvel μας προετοιμάζει για τη σημαντικότερη στιγμή των X-Men

Τι μας ετοιμάζει ο Jonathan Hickman;

H Marvel ετοιμάζεται για το relaunch όλων των X-Men κόμικς της υπό την καθοδήγηση του Jonathan Hickman το φθινόπωρο. Γνωρίζουμε ότι όλα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο με τις δύο μίνι σειρές "Powers of X" και "House of X" και ότι τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά. Απ' ότι φαίνεται όμως, σύμφωνα με την Marvel, θα δούμε και "την σημαντικότερη σκηνή στην ιστορία των X-Men", όπως έγραψε σε ένα tweet

της με σχέδιο του R.B.Silva.

Η εικόνα που μοιράστηκαν δεν έχει καθόλου ατάκες, παρά μόνο τον Professor Xavier να σοκάρετε όταν βλέπει μέσα στο μυαλό της Dr. Moira MacTaggert. Η σκηνή είναι από το "Powers of X", που λέει την ιστορία των μεταλλαγμένων. Ως γενεσιολόγος, η Dr. MacTaggert ίσως γνωρίζει κάτι που θα επηρεάσει αισθητά τους μεταλλαγμένους.

Σε προηγούμενο preview από το "Powers of X #1" είδαμε την Moira να κάθεται μόνη της έκπληκτη και μερικές φωτογραφίες από δύο νέες ήρωες -- μία κοπέλα που θα μπορούσε να κόρη της Kitty Pryde και του Colossus και ένα πιθανό συγγενή του Nightcrawler. Οι δύο χαρακτήρες υπήρχαν επίσης στο εξώφυλλο του "Powers of X #1".

Από την άλλη, ο Hickman πρόσθεσε "Οι διαφημίσεις είναι, βέβαια, πάντα γελοίες. Τόσο γελοίες. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η πιο σημαντική σκηνή στην ιστορία της Marvel Comics".

Τι πιστεύετε ότι ανακάλυψε η Moira;

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΟ Tom King αφήνει τον μοναχό Batman και τον βάζει δίπλα στην CatwomanΟ Ηλίας Κυριαζής μιλά στο IGN Greece εφ' όλης της ύληςTo Avengers: Fear Itself κυκλοφορεί στα ελληνικά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα