Gamescom 2019: Η πρώτη ματιά στο νέο πλήρες gameplay demo του Marvel's Avengers

Με περισσότερα easter eggs.

Οι Square Enix και Crystal Dynamics αποκάλυψαν στο πλαίσιο της Gamescom 2019 το πλήρες gameplay demo του Marvel's Avengers, του οποίου σκηνές είδαμε για πρώτη φορά στην Ε3 2019.

Το demo

ακολουθεί όλους τους μέχρι στιγμής γνωστούς playable ήρωες του παιχνιδιού, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow και Captain America, ενώ όπως θα δείτε και μόνοι σας, αποτελεί και το tutorial του παιχνιδιού, το οποίο θα μας μάθει πως να ελέγξουμε τις κινήσεις των ηρώων μας.

Όσον αφορά τα cinematics του demo, υπήρξαν σίγουρα μικρές αλλαγές από το original, που είδαμε τον Ιούνιο, όπως για παράδειγμα η προσθήκη της Kamala Khan.

Ανεξάρτητα από τον πιθανό ενθουσιασμό μας από το παραπάνω βίντεο, τα μέλη του cast του παιχνιδιού δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, με τον Nolan North, στον ρόλο του Tony Stark/Iron Man στο Marvel's Avengers, να το αποκαλεί "ένα από τα πιο εκπληκτικά παιχνίδια", που είδε ποτέ.

Από τη στιγμή της επίσημης παρουσίασης του παιχνιδιού, μπορέσαμε να μάθουμε λίγα πραγματάκια για αυτό, όπως τον τρόπο με τον οποίον θα λειτουργούν το customization και τα cosmetics, τον λόγο που το παιχνίδι αποκάλυψε τόσο νωρίς τον θάνατο ενός εκ των κεντρικών ηρώων, αλλά και την ύπαρξη microtransactions.

Το Marvel's Avengers θα κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One, PC και Stadia στις 15 Μαΐου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.IGN GreeceHθοποιός του Marvel's Avengers το αποκαλεί ένα από τα πιο εκπληκτικά παιχνίδιαGameplay από το Marvel's Avengers θα δημοσιευθεί πολύ σύντομαH Square Enix ελπίζει το Avengers να ξεπεράσει το Spider-Man της Insomniac

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα