Βrexit λόγω...χεριών θέλει ο Χόλογουεϊ!

Ο Άγγλος τεχνικός Ίαν Χόλογουεϊ θεωρεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ευθύνεται για τους νέους κανονισμούς για το χέρι στο ποδόσφαιρο!

Οι νέοι κανόνες, που αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ένα γκολ μπορεί να ακυρωθεί αν υπάρχει χέρι στο ξεκίνημα της φάσης - εκούσιο ή ακούσιο - έχουν προκαλέσει σύγχυση στην Αγγλία, μετά το ακυρωθέν γκολ του Γκαμπριέλ Ζέσους στο Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ.

Ο πρώην τεχνικός των ΚΠΡ,
Λέστερ και Μπλάκπουλ μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα στο Sky Sports και μάλλον φάνηκε μπερδεμένος.

«Για μένα δεν είναι λογικός αυτός ο κανονισμός. Ξέχασαν το πιο σημαντικό. Η δουλειά τους δεν είναι να ξαναδιαιτητεύσουν το παιχνίδι, αλλά να κάνουν τους κανονισμούς πιο ξεκάθαρους. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας λένε τι θα κάνουμε με το παιχνίδι μας και πρέπει να το σταματήσουν. Γι' αυτό πρέπει να φύγουμε, Brexit, γιατί αυτό ψήφισε ο κόσμος. Δεν μπορούν να μας πουν τι θα κάνουμε με το άθλημά μας», ξέσπασε ο Χόλογουεϊ, αγνοώντας προφανώς ότι το IFAB, το συμβούλιο που εγκρίνει τις αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου αποτελείται από τις τέσσερις Βρετανικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, Β. Ιρλανδία) και έναν εκπρόσωπο της ΦΙΦΑ, με την Ευρωπαϊκή Ένωση φυσικά να μην έχει κανέναν ρόλο
Keywords
Τυχαία Θέματα