Αντριάν: «Το αφιέρωσα στον Άλισον»

Ο Αντριάν δήλωσε ότι αφιέρωσε στον τραυματία Άλισον την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με τη Λίβερπουλ.

Οι «ρεντς» κέρδισαν στα πέναλτι την Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη, με τον Ισπανό γκολκίπερ να αναδεικνύεται ήρωας στη «ρώσικη ρουλέτα», έχοντας κληθεί να πάρει θέση βασικού μετά τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου στο ματς πρωταθλήματος με τη Νόριτς.

Ο Αντριάν, μιλώντας στο site των «ρεντς» τόνισε ότι ήταν σε επικοινωνία με τον Άλισον πριν και μετά το ματς
και του αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου:

«Πριν το ματς του είπα ότι μεγάλο μέρος της παρουσίας της Λίβερπουλ σε αυτό το ματς οφειλόταν σε αυτόν και ότι ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του, αλλά θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Μετά το παιχνίδι του έστειλα μήνυμα κανά και του είπα ότι του το αφιερώνω γιατί είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήταν μαζί μας προσωπικά, αλλά η βοήθειά του ακόμα και στην Κωνσταντινούπολη ήταν μεγάλη», είπε ο Αντριάν, μιλώντας επίσης για την γνωστή ατάκα από την ταινία «Ρόκι» που αναφέρει το όνομά του και την οποία ...εκφώνησε ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και στο γεγονός ότι κοιμήθηκε με το τρόπαιο μετά το ματς με την Τσέλσι:

«Όταν ήμουν στη Γουέστ Χαμ πολλοί μου έλεγαν αυτή την ατάκα, το όνομά μου ευνοεί για να κάνεις αυτό το αστείο. Ο κόουτς ήταν πολύ ευτυχισμένος εκείνη τη στιγμή όπως και όλοι. Μετά το ματς τρώγαμε μαζί με τα παιδιά και ο Τζέιμς Μίλνερ με ρώτησε αν ήθελα να πάρω μαζί μου το τρόπαιο. Του απάντησα ότι είμαι παραπάνω από ευτυχισμένος να κοιμηθώ μαζί με την κούπα!».

Ο Αντριάν, τόνισε τέλος ότι η δουλειά του γίνεται πολύ ευκολότερη λόγω ύπαρξης πολλών καλών αμυντικών μπροστά του:

«Είναι εύκολο να παίζεις μαχί τους γιατί ήταν η καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ Λιγκ πέρσι και έχουμε έναν από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο, τον Φαν Ντάικ. Ειλικρινά, αμύνονται σαν θηρία! Εκτός από καλοί παίκτες ατομικά, είναι όλοι φίλοι στα αποδυτήρια και αυτό το συναίσθημα βγαίνει και στο γήπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα