Neo και Trinity επιστρέφουν για το "The Matrix 4"

Μπλε ή κόκκινο χάπι;

Η τέταρτη ταινία "Matrix" θα υλοποιηθεί και θα φέρει μέρος της αρχικής ομάδας. Σύμφωνα με το Variety, η Warner Bros. επιβεβαίωσε ότι ο Keanu Reeves και η Carrie-Anne Moss θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Neo και Trinity, αντίστοιχα, ενώ η Lana Wachowski θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την ταινία.

"Δεν θα

μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι που θα ξαναμπούμε στο Matrix με την Lana", είπε ο πρόεδρος της Warner Bros., Toby Emmerich, σε δήλωσή του. "Η Lana είναι οραματίστρια — μια μεμονωμένη και μοναδική σκηνοθέτης — και χαιρόμαστε που θα γράψει, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός στο νέο κεφάλαιο του σύμπαντος του 'The Matrix".

Η πρώτη ταινία "The Matrix" δημιουργήθηκε από την Lana και την αδερφή της, Lilly Wachowski, πριν από 20 χρόνια, το 1999. Απέκτησε δύο sequels, τα "The Matrix Reloaded" και "The Matrix Revolutions", καθώς και spinoffs όπως το "The Animatrix".

"Πολλές από τις ιδέες που εξερευνήσαμε εγώ και η Lilly πριν από 20 χρόνια για την πραγματικότητά μας είναι πολύ σχετικές ακόμα και σήμερα. Χαίρομαι που θα ξαναζωντανέψω αυτούς τους χαρακτήρες και που μου δίνεται μια ακόμα ευκαιρία να συνεργαστώ με καταπληκτικούς φίλους", είπε η Wachowski σε δήλωσή της.

Εκτός της Wachowski, το "The Matrix 4" θα γραφτεί και από τους Aleksander Hemon και David Mitchell, και θα παραχθεί από τον Grant Hill. Μεγάλη απουσία από τη δημιουργική ομάδα είναι αυτή της Lilly Wachowski.

Φήμες για μια 4η ταινία υπάρχουν εδώ και μια δεκαετία περίπου. To 2017, πηγές ήθελαν την Warner Bros. να κάνει relaunch του franchise, με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan. Εκείνη τη στιγμή, η συμμετοχή των Wachowskis δεν είχε αποφασιστεί. Ενώ αργότερα, δηλώσεις του Chad Stahelski, σκηνοθέτη του "John Wick 3" και χορογράφος των ταινιών "The Matrix", είχε πει ότι οι Wachowskis θα σκηνοθετούσαν τη νέα προσθήκη στη σειρά.

Το "The Matrix 4" θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2020. Πως σας φαίνεται η ιδέα μιας 4ης ταινίας; Πείτε μας στα σχόλια. Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece The Matrix Trilogy in Six Minutes Underwater Trailer #1 - Μια αλα Alien ταινία στον βυθό της θάλασσας Parasite: Μια νέα creepy ταινία από τον σκηνοθέτη των Snowpiercer και Okja

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα