E3 2019: Περισσότερες λεπτομέρειες για το Baldur's Gate 3

Τι άλλο θέλετε δηλαδή;

Larian και Wizards of the Coast μοιράστηκαν μαζί μας πριν από λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για το Baldur's Gate 3.

Καταρχάς να σας θυμίσουμε ότι πρώτοι εμείς σας είχαμε διαρρεύσει την επιστροφή του franchise. Ξεκινάμε λοιπόν με τα λόγια του ίδιου του CEO της Larian, Swen Vincke, o οποίος συγκεκριμένα είπε: "Μπορεί

να ξεκινάτε έξω από την πόλη του παιχνιδιού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα την επισκέπτεστε."

Το παιχνίδι έχει συνδυάσει Dungeons & Dragons και Divinity: Original Sin για να δημιουργήσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο η Larian ελπίζει να καταπλήξει το κοινό.

"Ας πούμε ότι ξεκινάει μία ολόκληρη μάχη", αναφέρει ο Vincke σύμφωνα με το pcgamer, "επειδή εσείς κάνετε μία ερώτηση και εγώ δεν θέλω να απαντήσω. Παίρνω λοιπόν αυτή εκεί την καρέκλα, της βάζω φωτιά και την πετάω στο κεφάλι σας. Αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν αναφέρονται στο βιβλίο, όμως μπορεί να συμβούν."

Αν και δεν ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, γνωρίζουμε ότι έχουν περάσει 100 χρόνια από τα γεγονότα του Baldur's Gate 2, με τον Vincke να αναφέρει:

"Αυτό είναι το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε, οπότε πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα είναι πραγματικά καλό."

Εκτός από PC, το παιχνίδι θα έρθει και στο Google Stadia, μαζί με πολλούς ακόμη μεγάλους τίτλους.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα