E3 2019: Νέο versus mode για το Vermintide 2

Ήρθε η ώρα που περίμεναν οι πιστοί του τίτλου.

Το Vermintide 2 απέκτησε ένα νέο Versus mode όπου οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν ως οι πόντικες. Όπως μαθαίνουμε από το PCGamer, κατά τη διάρκεια του PC Gaming Show στην E3, η Fatshark ανακοίνωσε το νέο mode του παιχνιδιού, που θα φέρνει τους παίκτες αντίπαλους σε 2 ομάδες. Η μία θα αποτελείται από τους ήρωες του παιχνιδιού και η άλλη από τους Chaos και Skaven εχθρούς, αλλά και τα Bosses.

Οι γύροι θα θυμίζουν Left 4 Dead,
καθώς οι ομάδες θα παίζουν εναλλάξ τον κάθε ρόλο, με τελικό νικητή αυτόν που κατάφερε να κάνει μεγαλύτερη πρόοδο στον εκάστοτε χάρτη. Στο τρέιλερ που ακολουθεί μπορείτε να δείτε σχετικό gameplay από το εν λόγω mode.

Ο CEO της Fatshark είπε πως δεν γνωρίζει πόσο θα επηρεάσει αυτή η προσθήκη το RPG σύστημα προόδου του παιχνιδιού.

Μπορείτε από σήμερα να κάνετε sign up για την Beta του Versus mode, και να δοκιμάσετε τους σπεσιαλίστες κακούς του παιχνιδιού.

Οι παίκτες τους Vermintide 2 όμως δεν έχουν να περιμένουν μόνο αυτό, καθώς τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει και το 2ο expansion του παιχνιδιού, The Winds of Magic, το οποίο θα φέρει ένα νέο race (Beastmen) καθώς και νέο ανώτατο όριο στα levels, παραπάνω όπλα και πολλά άλλα.


Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα