Επιβλητική η Αυστρία κόντρα στην Β. Μακεδονία

Η Αυστρία συνέτριψε εκτός έδρας την Βόρεια Μακεδονία με 4-1 πανηγυρίζοντας την δεύτερη της νίκη στον έβδομο όμιλο φτάνοντας τους έξι βαθμούς στην προσπάθεια της να πάρει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Φράνκο Φόντα βρέθηκε μόλις το 18ο λεπτό πίσω στο σκορ, όταν μετά από σέντρα που έγινε, ο Μάρτιν Χίντερεγκεν στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η απάντηση για τους Αυστριακούς,
ήρθε στο 39. Ο Κόντραντ Λάιμερ έβγαλε εξαιρετική σέντρα στην περιοχή, ο Βαλεντίνο Λαζάρο κατέβασε την μπάλα και με ωραίο σουτ νίκησε τον Ντιμιτριέφσκι για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει την ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο, όμως το σουτ του Μάρτσελ Σάμπιτζερ στο 44 βρήκε στο δοκάρι.

Στο 61 ο διαιτητής της αναμέτρησης Αλεξέι Εκόφ, καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπεϊτουλάι στον Σαμπίτζερ δείχνοντας του και την κίτρινη κάρτα. Από τα έντεκα μέτρα ο Μάρκο Αρναούτοβιτς ήταν εύστοχος, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Η Αυστρία, ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά στο 82. Ο Σαμπίτζερ βρήκε τον Αρναούτοβιτς και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Το τελικό 4-1, έγινε στο 86.

Ο Κόντραντ Λάιμερ, δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Μπεϊτουλάι και κατέληξε στα δίχτυα του αβοήθητου Ντιμιτριέφκι.
Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ντιμιτριέφσκι, Αντεμί, Αλιόσκι, Μπάρντι, Μπεϊτουλάι, , Έλμας(56` Ριστέφσκι), Νεστορόφσκι (56` Ραντέσκι), Νικόλοφ(67` Χασανί), Πάντεφ, Ριστόφσκι, Βελκόσκι
ΑΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Αρναούτοβιτς(89` Μπούργκτάλερ), Ντράγκοβιτς(46` Ντράγκοβιτς), Χίντερεγκερ, Ιλσάνκερ, Λάιμερ, Λάινερ, Λαζάρο, Σαμπίτζερ(89` Σάουμπερ) Σλάγκερ, Ούλμερ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Αλεξέι Εσκόφ
Keywords
Τυχαία Θέματα