E3 2018: Το Fallout 76 θα είναι εξολοκλήρου Online

Ο πρώτος των τελευταίων.

O Todd Howard ανέλαβε τη σκυτάλη της παρουσίασης, για χάρη της Bethesda και άναψε τη μηχανή του hype train δίνοντας νέες πληροφορίες σχετικά με το επόμενο Fallout. Οι πιο σημαντικές πληροφορίες αφορούσαν το gameplay του καθώς επίσης και το γεγονός ότι θα είναι εξολοκλήρου online.

"Πάντα θέλαμε να πούμε την ιστορία όπου εσείς μαζί με άλλους παίκτες θα είστε οι πρώτοι που θα εξερευνήσετε

τον κόσμο έξω από το Vault: κάθε χαρακτήρας που βλέπετε είναι πραγματικό πρόσωπο, επειδή ναι, το Fallout 76 είναι εξ' ολοκλήρου online." Συμπληρώνοντας στη συνέχεια ότι, "Εννοείται ότι μπορείτε να παίξετε και μόνοι σας".

Σύμφωνα με τον Howard, το Fallout 76 θα επιτρέπει τον παίκτη να γίνει "αυτό που θέλει, εξερευνώντας έναν τεράστιο κόσμο ολοκληρώνοντας quest, βιώνοντας την ιστορία και εξελίσσοντας τον χαρακτήρα τους. Λατρεύουμε αυτά τα στοιχεία στα παιχνίδια μας και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ωστόσο όπως και εσείς έτσι και εμείς ανέκαθεν θέλαμε να δούμε πώς θα ήταν το εν λόγω στιλ παιχνιδιού σε συνδυασμό με multiplayer."

"Το Vault 76, ήταν ένα από τα πρώτα κρησφύγετα που άνοιξαν και κατασκευάστηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 300 ετών του έθνους των ΗΠΑ. Είστε ένας από τους λίγους επίλεκτους που κατοίκησαν εκεί και περάσατε 25 χρόνια κάτω από την επιφάνεια της γης περιμένοντας την Reclamation Day, την ημέρα δηλαδή που θα άνοιγε το κρησφύγετο."

Το Fallout 76 θα είναι πιο λεπτομερές κατά 16 φορές σε σύγκριση με προηγούμενους Fallout τίτλους, με το οπτικοακουστικό υλικό να προδίδει ότι θα μπορείτε να δείτε διαφορετικά καιρικά φαινόμενα στον ορίζοντα. Επίσης όσον αφορά την χλωρίδα και την πανίδα του Fallout 76 το τοπίο θα αντλεί επιρροές από την δυτική Virginia με τα πλάσματα που θα το κατοικούν να βασίζονται σε τοπικούς θρύλους και μύθους.

Ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει το Fallout 76 από τους υπόλοιπους online survival τίτλους είναι η ιδέα πίσω από τις ατομικές βόμβες. "Σκεφτήκαμε, γιατί να μην βάλουμε και πολλαπλές πυρηνικές κεφαλές στον χάρτη... αφήνοντας σας έπειτα να κάνετε ό,τι θέλετε με αυτές". Όπως δηλώθηκε σε δημοσίευση της Bethesda στο Twitter, οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να δοκιμάσουν να πάρουν τα πυρηνικά είτε μόνοι τους είτε με φίλους, και να τα χρησιμοποιήσουν για την ασφάλειά τους ή για την εξολόθρευση των εχθρών τους. Παράλληλα όσες περιοχές πληγούν από το "μανιτάρι" θα περιέχουν πολύτιμους πόρους για να αποκτηθούν, όμως θα χρειάζεται και μια ανθεκτική στολή που θα σας προστατέυει από τη ραδιενέργεια.

Ο Howard δεσμεύτηκε ότι το Fallout 76 θα είναι ο μεγαλύτερος τίτλος της Bethesda μέχρι στιγμής και θα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από το Fallout 4.

Τέλος, ανακοινώθηκε και η συλλεκτική έκδοση του τίτλου, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας, που θα περιέχει ένα χάρτη του παιχνιδιού που θα φωσφορίζει στο σκοτάδι, 24 φιγούρες για να σχεδιάσετε τις στρατηγικές σας και μία replica του T-51b Power Armor Helmet.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

Read more on [SITE_NAME]E3 2018: To Fallout Shelter έρχεται στα PS4 και Nintendo SwitchE3 2018: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Fallout 76E3 2018: Ανακοινώθηκε το Battletoads Revival

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα