Devil May Cry 5: επί πληρωμή Red Orbs στη διάθεση των παικτών

Να παραγγείλω Burger ή Red Orb;

Το Devil May Cry 5 όπως φαίνεται θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκτήσουν επί πληρωμή τα Red Orbs που χρειάζονται για τα upgrades. Μέχρι τώρα δεν είχαμε πληροφορίες για κάτι τέτοιο αλλά ήρθε ένα demo να τα αλλάξει όλα.

Σύμφωνα με το Gamespot, ο Hideaki Itsuno, σχεδιαστής του Devil May Cry 5,

ανέφερε πως το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να πληρώσει για τα Red Orbs είναι απλά μια επιλογή που ήθελαν να υπάρχει μέσα στο παιχνίδι. Για τον κόσμο που θέλει να κερδίσει χρόνο και να αποκτήσει πολλά πράγματα μονομιάς, η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη. Από την άλλη δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να ακολουθεί κανόνες για το πώς να παίξει, μπορεί να μην θέλει να ξεκλειδώσει καν όλες τις κινήσεις και να παίξει με τον δικό του τρόπο.

Η πρόοδος επί πληρωμή, για διάφορους τίτλους, δεν είναι κάτι εξωπραγματικό, αντιθέτως το βλέπουμε συχνά και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φόρα που εμφανίζεται και στη σειρά Devil May Cry.Μέσω του Steam οι χρήστες είχαν την δυνατότητα να αγοράσουν αντίστοιχα Upgrading items σε μορφή DLC στο Devil May Cry 4 SE.

Με τις μικρο-συναλλαγές να μπαίνουν στο προσκήνιο οι παίκτες πάντοτε έχουν δεύτερες σκέψεις για την ισορροπία του παιχνιδιού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αγορές θα επιτρέπονται από την αρχή και αν τα orbs δεν εξασφαλίζονται εύκολα από όλους τους παίκτες τότε ίσως δημιουργηθούν αμφιβολίες για τις προθέσεις της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις απαιτήσεις του συστήματος του Devil May Cry 5 και να προετοιμαστείτε για τα bonus tou Deluxe Edition.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceDevil May Cry 5 - TGS 2018 TrailerDevil May Cry 5 Release Date Trailer - Gamescom 201815 Minutes of Devil May Cry 5 Gameplay on Xbox One X - Gamescom 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα