Νέοι developers και Battle Royale στο H1Z1

Ο τίτλος αλλάζει μορφή.

Το H1Z1 παίρνει την τελική του μορφή μετά την έξοδο από Early Access με αναδιαμορφωμένη ομάδα developers, μετά την πτώση των αριθμών και το κλείσιμο του Survival Mode.

Σε Z1 Battle Royale θα αλλάξει σύντομα ο γνωστός τίτλος. Η νέα ομάδα developers ήδη έχει ξεκινήσει τη μετάβαση στη νέα

εποχή του παιχνιδιού.

Πρώτο βήμα θα είναι ένα Update που θα κάνει τη μετάβαση πιο ομαλή. Αυτό θα επιτευχθεί με βελτίωση του matchmaking, ώστε τα queues να γίνουν συντομότερα, αλλά και με μερικές τροποποιήσεις στα υπάρχοντα όπλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της στο Steam, η ομάδα δούλεψε πάνω στις προτάσεις των παικτών ώστε να επαναφέρει το παιχνίδι στην κορυφή των Battle Royale, "όπου είναι η θέση του".

Μέσα στα patch notes αναφέρεται και το παρακάτω: "Η νέα ομάδα δημιουργών πραγματικά απόλαυσε να παίζει και να δοκιμάσει εσωτερικά αυτές τις λειτουργίες και δε μπορεί να περιμένει να παίξει μαζί σας. Ο Jace ήταν μακράν ο χειρότερος παίκτης στις δοκιμές και με το ζόρι έπαιρνε ένα kill".

O τίτλος πριν κάποιο καιρό έγινε Free to Play, ακολουθώντας τις μειωμένες πωλήσεις, και πλέον με ενεργό κοινό περί τις 7.000 παίκτες η μετάβαση στη νέα εποχή φαίνεται μονόδρομος.

Δείτε εδώ το roadmap του Z1 Battle Royale, και τα λέμε στις αρένες!

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceH1Z1 - TrailerΤα καλύτερα παιχνίδια των πωλήσεων του Steam, βρισκονται στο Early AccessΗ Daybreak ρίχνει ban σε αρκετούς cheaters του H1Z1

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα