Ανασταίνεται ο Freddy Krueger για το "The Goldbergs"

Θα 'πεθάνουμε' από τα γέλια...

Στο εορταστικό επεισόδιο του "The Goldbergs" για το Halloween θα κάνει guest εμφάνιση ο Robert Englund στον επιβλητικό ρόλο του Freddy Krueger, που τον έκανε διάσημο.

Σύμφωνα με το Collider, ο ηθοποιός θα φορέσει τα νύχια του για μια ακόμα φορά και θα κάνει τους θεατές της σειράς να πεθάνουν από τα γέλια.

"Είμαι πολύ μεγάλος για να κάνω μια ταινία με τον Freddy.

Αν κάνω σκηνές μάχης, θα πρέπει να είναι μινιμαλιστικές, γιατί δεν μπορώ να γυρίζω το κεφάλι μου για οχτώ διαφορετικά πλάνα. Η σπονδυλική μου στήλη πονάει. Μπορώ ακόμα να γίνω κακός και τρομακτικός, αλλά πλέον μπορώ να κάνω πιο μικρούς ρόλους, όπως γιατρούς κ.α. Θα έχει πλάκα να υπενθυμίσω στο κοινό τον Freddy για τελευταία φορά", είπε ο Englund.

Ρίξτε μια ματιά στο τρομακτικό trailer για το εν λόγω επεισόδιο:

#TheGoldbergs Halloween episode this year is going to be a NIGHTMARE! @RobertBEnglund will guest star as the one and only Freddy Krueger! pic.twitter.com/JduaQYqeiP

The Goldbergs (@TheGoldbergsABC) 21 Σεπτεμβρίου 2018

Το "The Goldbergs" εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη το 2013. Δημιουργός της είναι ο Adam F. Goldberg και εξιστορεί τα παιδικά χρόνια εκείνου τη δεκαετία του '80. Πρωταγωνιστούν οι Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia και George Segal. Παραγωγοί, εκτός του Goldberg, είναι οι Seth Gordon και Doug Robinson.

Ο 6ος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 και το εορταστικό και τρομαχτικό επεισόδιο θα είναι το πέμπτο της σεζόν.

IGN Greece Θα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You" Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλι Ως απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα