Έφτασε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια της Zazie Beetz ως Sophie Dumond στο "Joker"

Φαίνεται λυπημένη...

O σκηνοθέτης Todd Phillips συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε, και αυτή τη φορά μας πρόσφερε μια πρώτη ματιά της Zazie Beetz στη νέα του ταινία "Joker".

Δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό στην πρωταγωνίστρια του "Deadpool 2" που να μας λέει κάτι παραπάνω για τον ρόλο της, γνωρίζουμε μόνο ότι στην ταινία θα παίξει την Sophie Dumond, μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη το παιδί της.

Δείτε την φωτογραφία

που δημοσίευσε ο Phillips μέσω του λογαριασμού του στο Instagram:

Η Warner Bros. είχε δηλώσει ότι, "Το 'Joker' επικεντρώνεται στην αρχινέμεσις του Batman και είναι μια αυθεντική, standalone ιστορία που πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή της στην οθόνη. Η εξερεύνηση του Arthur Fleck (Phoenix), ενός άνδρα αποκομμένου από την κοινωνία, δεν έχει να κάνει μόνο με τον χαρακτήρα, αλλά είναι ένα ευρύ θέμα της κοινωνίας".

Το "Joker" λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του '80 και θα πρωταγωνιστούν, πέρα της Zazie Beetz, οι Joaquin Phoenix, Brett Cullen, Frances Conroy, Marc Maron και Robert De Niro.

Ο Joaquin Phoenix είχε μιλήσει για τους ενδοιασμούς που είχε για την ενσάρκωση του ρόλου, αλλά και κατά πόσο τον επηρεάζουν τα λεγόμενα και τα σχόλια του κοινού.

Ο Todd Phillips ("The Hangover") θα εκτελέσει χρέη σεναριογράφου και σκηνοθέτη, ενώ το σενάριο θα συν-υπογράψει ο Scott Silver ("8 Mile").

Μόλις πριν από λίγες μέρες είχαμε δει τον Phoenix στις πρώτες του φωτογραφίες ως Joker, στην μία με το μακιγιάζ του κλόουν και στην άλλη χωρίς αυτό.

Το "Joker" θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2019.

IGN GreeceΧάος σε βίντεο από τα γυρίσματα του "Joker"Πρώτη ματιά στον Joker με μακιγιάζ μας προσφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίαςΤη θέση που άφησε κενή ο Alec Baldwin αναλαμβάνει ο Brett Cullen για το "Joker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα