Το πραγματικό πρόσωπο του Michael Myers αποκαλύπτει το νέο trailer του "Halloween"

Στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου.

Σε έναν μήνα ακριβώς έρχεται το πολυαναμενόμενο reboot του "Halloween" και σήμερα σας φέρνουμε ένα νέο trailer το οποίο μας αφήνει να ρίξουμε μια πολύ μικρή ματιά στο πρόσωπο του Michael Myers πίσω από τη μάσκα.

H νέα ταινία θα αγνοήσει 40 χρόνια ιστορίας και τίτλους και θα συνεχίσει κατευθείαν από την ταινία του 1978. Σε αυτήν την νέα

αφήγηση ο Michael Myers μένει φυλακισμένος σε ένα ίδρυμα για πάνω από 40 χρόνια και ο έγκλεισμός του τον κάνει μόνο δυνατότερο.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Το νέο "Halloween" σκηνοθετεί ο David Gordon Green ("Stronger", "Pineapple Express"). Στο σενάριο θα βρούμε τόσο τον Green όσο και τον Danny McBride, ενώ ο John Carpenter, ο σκηνοθέτης της ταινίας του 1978, θα επιστρέψει όχι μόνο για την εκτέλεση παραγωγής, αλλά και για το soundtrack της ταινίας.Ο Jason Blum ("Get Out", "Split", "The Purge", "Paranormal Activity") είναι ο παραγωγός. Πρωταγωνιστούν οι Will Patton, Virginia “Ginny” Gardener, Dylan Arnold, Drew Scheid, Miles Robbins και Jamie Lee Curtis.Ρίξτε μια ματιά στη μάσκα που θα χρησιμοποιηθεί στην ταινία, στην αφίσα και στην πρώτη φωτογραφία της ταινίας.Το "Halloween", το οποίο θα έχει μικρότερο προϋπολογισμό από την αυθεντική ταινία, αναμένεται στη χώρα μας στις 25 Οκτωβρίου.

Πηγή άρθρου: Collider

IGN GreeceΝέο trailer για το HalloweenΟ John Carpenter επιστρέφει στη "Νύχτα με τις Μάσκες"Πώς θα χειριστεί το νέο "Halloween" τον Michael Myers;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα