Death Stranding: Αν ψάχνετε ένα 'επίμαχο σημείο' πάνω στο σώμα του Norman Reedus μάλλον θα μείνετε με την απογοήτευση

Η προβολή δεν είναι για όλους...

Στο πρώτο press conference της φετινής Gamescom φιλοξενήθηκε ο Hideo Kojima, όπου βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει περισσότερο υλικό από το επερχόμενο παιχνίδι της Kojima Productions.

Σε αυτό το βίντεο είδαμε πιο αναλυτικά, ορισμένες από τις δυνατότητες του Sam, τον οποίο υποδύεται ο Norman Reedus. Μια από αυτές θα είναι και η "εντερική εκκένωση" του Sam. Παρά την περίεργη φύση

αυτής της ενέργειας στο σύμπαν του Death Stranding, ο Kojima-san επιβεβαίωσε στο πάνελ, πως τα όργανα αναπαραγωγής του Sam δεν θα εμφανιστούν ξαφνικά σε κανένα σημείο της οθόνης.

“Όσον αφορά το μέρος με την ούρηση. Είναι αρκετά αργά για να το συζητήσω, έτσι; Εάν προσπαθήσετε να κουνήσετε την κάμερα, για να δείτε τι κάνει, ο Sam θα κουνηθεί, οπότε δεν θα μπορέσετε ποτέ να δείτε κάτι", δήλωσε ο Hideo Kojima. Ακόμη, υπάρχει μια επιλογή, όπου o Sam δεν μπορεί να ανακουφιστεί, εάν υπάρχουν άλλα άτομα τριγύρω.

Δικαιολογημένα, δημιουργήθηκε και η ερώτηση, εάν αυτή η "ικανότητα" μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο, αναγκάζοντας τον director να απαντήσει μόνο όπως αυτός ξέρει.

“Ναι, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο, όμως θα μπορούσε να είναι ακόμη και ένα από τα κλειδιά της υπόθεσης, κάτι που θα δείτε μόνοι σας στη συνέχεια. Είδατε τη σκηνή με τα μανιτάρια; Αν όλοι κάνουν την ίδια ενέργεια στο ίδιο σημείο, στο τέλος μπορεί να βρείτε κάτι πολύ καλό".

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου, για τα PS4 σε standard και collector's edition. Εάν θέλετε το collector's, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε το ψάξιμο, καθώς ήδη έχουν εξαφανιστεί, οπότε καλή δύναμη.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN Greece Everspace 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019 Gamescom 2019 - Syberia The World Before: Comeback για την πρωταγωνίστρια της σειράς Gamescom 2019: Age of Empires: Ημερομηνία κυκλοφορίας και cross-play για τον νέο Definitive τίτλο της σειράς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα