O Michael Rooker τρέχει προς Fast and Furious 9

H οικογένεια μεγαλώνει.

O Michael Rooker του "Guardians of the Galaxy" μετακομίζει σε ένα ακόμα μεγάλο franchise του box office, το "Fast and Furious 9" της Universal.

Όπως γράφει το Deadline, ο Rooker -γνωστός ως Yondu από το MCU- προστέθηκε στην επερχόμενη ταινία "Fast and Furious 9" ως "Buddy". Πέρα από το όνομα του δεν γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες για τον ρόλο, όπως αν είναι αντίπαλος ή φίλος και πόσο χρόνο θα έχει.

Ο

Rooker θα βρεθεί στο πλάι του συμπρωταγωνιστή του από το "Guardians", Vin Diesel που υποδύεται τον Groot στο MCU. Ο Diesel είναι το κυρίαρχο πρόσωπο του F&F και μαζί του θα επιστρέψουν οι Michelle Rodriquez, Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel και Jordana Brewster.

Επιπλέον, θα δούμε ξανά τις Charlize Theron και Helen Mirren, ενώ ο John Cena είναι επίσης ένας από τους νεοφερμένους της ομάδας. Ο Justin Lin έχει αναλάβει την σκηνοθεσία στην 9η και 10η προσθήκες της σειράς, που θα κλείσουν κιόλας την ιστορία του Toretto. Το "Fast and Furious 9" θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020, ενώ στην Ελλάδα περιμένουμε το spinoff "Hobbs & Shaw" στις 29 Αυγούστου.

IGN GreeceΣταματά η παραγωγή του "Fast and Furious 9" λόγω τραυματισμούFast and Furious 9: Charlize Theron και Helen Mirren επιστρέφουνΕπιστροφή χαρακτήρα προβλέπει το "Fast & Furious 9"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα