Gamescom 2019: Age of Empires: Ημερομηνία κυκλοφορίας και cross-play για τον νέο Definitive τίτλο της σειράς

Δυνατό ξεκίνημα για τη Gamescom.

Η αναμονή για την επανακυκλοφορία του cult-classic Age of Empires II με τη μορφή του Definitive edition, πλησιάζει στο αισίως στο τέλος της.

Όπως είδαμε στο InsideXbox, η Microsoft ξεκίνησε τη Gamescom φέρνοντας τα πολυπόθητα νέα, του remake του γνωστού RTS

strategy παιχνιδιού. Ο καθένας θα ήταν φυσικά ικανοποιημένος μονάχα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, όμως ευτυχώς, υπήρξε και μια έκπληξη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το Age of Empires 2: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για τα Microsoft Store, Xbox Game Pass (PC) και Steam.

Ποια ήταν όμως η έκπληξη;

Το Definitive Edition του Age of Empires, θα υποστηρίξει πλέον cross-network play μεταξύ Microsoft Store και Stream.

Άρα, αν ήδη έχει αποκτήσει το παιχνίδι μέσω του MS Store, θα μπορέσετε μονάχα με τη λήψη ενός client να συνδεθείτε στο ίδιο session με τους φίλους σας στο Steam, χωρίς να χάσετε κανένα save.

Το Age of Empires: Definitive Edition βρίσκεται στην τιμή των €20 στο Steam, ενώ το Age of Empires 2: Definitive Edition είναι ήδη διαθέσιμο προς προπαραγγελία στην ίδια τιμή. Την ίδια στιγμή, μπορείτε και να γραφτείτε για την επερχόμενη beta, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα, στο ageofempires.com.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN GreeceEverspace 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019Death Stranding: Αν ψάχνετε ένα 'επίμαχο σημείο' πάνω στο σώμα του Norman Reedus μάλλον θα μείνετε με την απογοήτευσηGamescom 2019 - Syberia The World Before: Comeback για την πρωταγωνίστρια της σειράς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα