Gamescom 2019 - Syberia The World Before: Comeback για την πρωταγωνίστρια της σειράς

Comeback και για μια σειρά, η οποία απέτυχε να φτάσει πολλές προσδοκίες με τον τρίτο της τίτλο.

Πολλοί από εσάς ίσως θυμούνται τη σειρά Syberia με μια νοσταλγία, η οποία δυστυχώς δέχθηκε περισσότερες ξυλιές από το Syberia 3 και από όσες έφαγε ο Jason Todd από τον Joker (too soon?)

Ευτυχώς (ή δυστυχώς αν κρίνουμε από τον τρίτο τίτλο) αυτό δεν ήταν και το τέλος του franchise, καθώς η Microids έχει μια τελευταία

ευκαιρία να εξιλεωθεί, με το νέο Syberia: The World Before.

Όπως βλέπουμε στο PCGamer, το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη τους τελευταίους 18 μήνες, με πληροφορίες γύρω από τον νέο τίτλο να μην υπάρχουν σε διαθεσιμότητα.

Μέχρι σήμερα. Η developer εταιρεία επιβεβαιώνει, ότι η Kate Walker θα επιστρέψει, για να αναλάβει χρέη πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά.

"Σήμερα, είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω, πως το ταξίδι της Kate θα συνεχιστεί για άλλη μια φορά. Θέλουμε να δώσουμε στους fans μια ιστορία με μια ατμόσφαιρα όμοια των προηγούμενων επεισοδίων, με ακόμη περισσότερα automatons, περισσότερα puzzles και ασυνήθιστους χαρακτήρες", δήλωσε ο σεναριογράφος και artistic director Benoit Sokal.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

O Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece και βγαίνει από την σπηλιά του 3 φορές το χρόνο, για να διαδώσει τη σημασία των memes στο κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό Zeitgeist.

IGN GreeceEverspace 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019Death Stranding: Αν ψάχνετε ένα 'επίμαχο σημείο' πάνω στο σώμα του Norman Reedus μάλλον θα μείνετε με την απογοήτευσηGamescom 2019: Age of Empires: Ημερομηνία κυκλοφορίας και cross-play για τον νέο Definitive τίτλο της σειράς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα