Bαγιαδολίδ – Θέλτα 4-1: Βαθμολογική ανάσα στη βροχή

Οι γηπεδούχοι πήραν έτσι ανάσα σε ένα βροχερό απόγευμα, με την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Γαλικίας έχασε τρίτο σερί ματς και τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας.

Η Βαγιαδολίδ άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με γκολ του Ρόκε Μέσα, όμως η Θέλτα απάντησε γρήγορα, ισοφαρίζοντας στο 43′ με τον Όσκαρ.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 62ο

λεπτό με σκόρερ τον Χοακίν Φερνάντεθ, μετά από κόρνερ του Μέσα.

Το 3-1 έγινε στο 74′ με σκόρερ τον Σέρχιο Λεόν, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 60′ ως αλλαγή, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε στο 79ο λεπτό το 4-1, έχοντας προλάβει ενδιάμεσα (78′) να χάσει και πέναλτι (επέμβαση Μαρτσεσίν)!

Η κακή βραδιά ολοκληρώθηκε για τη Θέλτα με τον Άσπας να χάνει στο τέλος επίσης πέναλτι και μάλιστα δύο φορές! Συγκεκριμένα, ο Ισπανός επιθετικός νικήθηκε αρχικά από τον Μάσιπ, ωστόσο ο διαιτητής διέταξε επανάληψη για πρόωρη είσοδο παικτών στην περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Βαγιαδολίδ να αποκρούσει όμως και τη δεύτερη φορά!

Bαγιαδολίδ (Πατσέτα): Μάσιπ – Ρόσα, Φερνάντεθ, Φεντάλ, Σάντσεθ (72′ Ελ Γιαμίκ), Ολάθα – Κίκε Πέρεθ (60′ Πλάνο), Μέσα (82′ Μάλσα), Αγουάδο – Γκουαρδιόλα (60′ Λεόν), Βάισμαν (72′ Πλάτα).
Θέλτα (Κουντέτ): Μαρτσεσίν – Μάγιο, Άιντου, Μινγέθα, Γκαλάν – Τάπια (67′ Βέιγα) – Τσέρβι (67′ Κάρλες Πέρεθ), Μπελτράν, Όσκαρ – Λάρσεν, Άσπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα