Αστέρας Τρ. – Ατρόμητος 1-3: Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο (hls)

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της πρόκρισης, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά πάντα κάτι έλλειπε στην τελική τους προσπάθεια.

Η πρώτη καλή προσπάθεια καταγράφεται για τους γηπεδούχους στο 21΄ με τον Μουνάφο να κάνει το μακρινό σουτ και τον Γιαννιώτη να διώχνει με ωραία επέμβαση σε κόρνερ.

Στο 27′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Μπαράλες να σημαδεύει το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Στο 30′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κάνουν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία όταν ο Τζοβάρας γύρισε

στον Τζαβίδα που από το ένα μέτρο έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 43′ ο Καρμόνα που τροφοδοτήθηκε από τον Τιλίκα, κατάφερε όμως από την μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα άουτ.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 και στο 63′ ο Ατρόμητος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κούεν να κάνει το σουτ και τον Παπαδόπουλο να διώχνει με δυσκολία.

Όσο περνούσε η ώρα οι δύο αντίπαλοι κυνηγούσαν με μεγαλύτερο πείσμα το γκολ και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έχασαν από μία καλή ευκαιρία (από κεφαλιά του Μπαράλες η μπάλα έφυγε άοπυτ και με τον Γκονζάλες που αστόχησε από πλεονεκτική θέση)

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, τρομερό σουτ Μουνίθ, ο Παπαδόπουλος άπλωσε τα χέρια του και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Η παράταση

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της παράτασης, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με ένα πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ του Κλωναρίδη και λάθος εκτίμηση του Παπαδόπουλου που έχασε την πορεία της μπάλας με συνέπεια να καταλήξει στα δίχτυα του.

Στο 97΄ ο Αστέρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά από την καταπληκτική κάθετη του Τιλίκα στον Κρεσπί, ο Ισπανός που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα άουτ.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 105 όταν μετά την σέντρα του Κρεσπί, ο Τζουγκάνοβιτς με καταπληκτική κεφαλιά έκανε το 1-1.

Το παιχνίδι κυλούσε σε γρήγορο ρυθμό, οι ομάδες συνέχισαν να πιέζουν προκειμένου να αποφύγουν την επίπονη διαδικασία των πέναλτι και στο 112΄ ο Κιάρτανσον (που πέρασε λίγο νωρίτερα σαν αλλαγή στη θέση του Τζαβίδα), με ωραίο σουτ σημέδεψε εκεί που έπρεπε για να κάνει το 1-2.

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, ο Κλωναρίδης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Παπσαδόπουλο και ο Μουνίθ που ανέλαβε την αισχάτη των ποινών διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (91΄ Στάνκο), Άλβαρες (113΄ Κωστέας), Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Μουνάφο, Ντομίνγκεθ (46΄ Προύντζος), Σίτο (65΄ Μπαρτόλο), Ριέρα (37΄ Τιλίκα), Μπενίτο (65΄ Ρεγκίς), Μπαράλες

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Αθανασίου (84΄ Ντε Μποκ), Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Έρλινγκμαρκ, Κούεν (67΄ Μουνόθ), Φριντζόνσον (61΄ Γκονζάλες), Ροτάριου (67΄ Κλωναρίδης), Τζοβάρας (84΄ Οικονομίδης), Τζαβίδας (100΄ Κιάρτανσον)

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα