Assassin’s Creed Odyssey: Tι περιλαμβάνει το update του Μαρτίου

Αρκετά πράγματα.

Το μηνιαίο update του Assassin's Creed Odyssey έρχεται σε λίγες μέρες, οπότε πάμε να δούμε τι θα περιλαμβάνει.

Lost Tales of Greece

Το έβδομο επεισόδιο της σειράς με τίτλο "A Friend Worth Dying For" θα σας βάλει να βοηθήσετε τον Barnabas σε μία αρκετά προσωπική υπόθεση. Για να ξεκινήσετε το quest θα πρέπει να είστε στο Chapter 5 στο

main story.

Νέα Items

Το Abstergo Pack θα περιλαμβάνει νέο gear set, ένα άλογο και ένα τόξο. Επίσης θα υπάρχει καινούργιο ship design αλλά και crew theme. Τα συγκεκριμένα skins θα κυκλοφορήσουν στις 19 Μαρτίου. Διαθέσιμος θα είναι επίσης και ο Captain Octopus ως Legendary Lieutenant skin.

Assassin’s Creed 3 and Assassin’s Creed Liberation

Και τα δύο παιχνίδια έχουν γίνει remastered και θα είναι διαθέσιμα από τις 29 Μαρτίου ενώ θα διατίθενται δωρεάν για τους κατόχους του season pass.

Photo Contest

Μεταξύ 14 και 21 Μαρτίου θα λάβει χώρα το τέταρτο κομμάτι του διαγωνισμού φωτογραφίας με τίτλο "Ancient Greece’s Myths and Legends". Ο νικητής θα πάρει το Spartan Collector’s Edition.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceAssassin's Creed Odyssey: Σήμερα έρχονται οι αλλαγές του αμφιλεγόμενου DLCΠοιο είναι το περιεχόμενο του New Game+ mode του Assassin's Creed Odyssey;Η Ubisoft κάνει αλλαγές σε στο Assassin's Creed Odyssey DLC μετά από παράπονα των παικτών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα