Χωρίς σκηνοθέτη έμεινε το "Red Sonja"

Και τα προβλήμετα συνεχίζονται.

Χωρίς σκηνοθέτη έμεινε το "Red Sonja", καθώς ο Bryan Singer άφησε κενή την καρέκλα του σκηνοθέτη, μετά από τις κατηγορίες που κυκλοφορούν εναντίον του.

Σύμφωνα με το THR, οι εν λόγω κατηγορίες που περιτριγυρίζουν τον σκηνοθέτη είναι αυτές της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αγοριών. Ο Avi Lerner, ιδρυτής και Πρόεδρος του Millennium Films,

λέγεται πως δεν είναι σε θέση να βρει στούντιο διανομής για την ταινία, λόγω της εμπλοκής του σκηνοθέτη στο project.

Ο Singer είχε αναλάβει την ταινία τον Αύγουστο και διαπραγματευόταν έναν παχυλό μισθό. O διορισμός του είχε πυροδοτήσει αντιδράσεις, και τον περασμένο μήνα η ταινία σταμάτησε την παραγωγή λόγω των κατηγοριών εναντίον του σκηνοθέτη. Διάφορα παρελθοντικά περιστατικά είχαν οδηγήσει στην αποχώρηση του από τη θέση του ως εκτελεστικός παραγωγός στις σειρές "Legion" και "The Gifted", αλλά και την παράδοση των σκηνοθετικών ινίων του "Bohemian Rhapsody".

Τo "Red Sonja" είναι ένα project που ετοιμάζεται εδώ και 10 χρόνια. Ο χαρακτήρας έχει μεταφερθεί ξανά στη μεγάλη οθόνη το 1985, σε μία ταινία που πρωταγωνιστούσε η Brigitte Nielsen και ο Arnold Schwarzenegger. Μάλιστα στην Ελλάδα η ταινία δεν είχε το όνομα "Red Sonja", αλλά "Κάλιντορ ο Μονομάχος". Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε επίσης στη live action τηλεοπτική σειρά "Conan". Η Red Sonja είναι δημοφιλής και στα κόμικ, ξεκινώντας το 1970 στην Marvel Comics και με μία πιο πρόσφατη σειρά από την Dynamite Entertainment.

Η νέα ταινία θα διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από την αρχική του 1985 καθώς θα παρουσιάζει νέα ιστορία και χαρακτήρες. Με το όνομα της Millennium Media του "The Expendables" μπροστά, οι Avi Lerner και Joe Gatta έχουν αναλάβει την παραγωγή, σε συνεργασία με τους Mark Canton και Courtney Solomon της Cinelou και τον Luke Lieberman που διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του τίτλου, στη θέση του εκτελεστικού παραγωγού.

Τελευταία νέα, ήθελαν την Ashley Miller, σεναριογράφο του "X-Men: First Class" να υπογράφει την ιστορία για την ερχόμενη spinoff ταινία από τον κόσμο του "Conan the Barbarian".

Πλέον μένει να δούμε αν το project θα προχωρήσει με νέο σκηνοθέτη ή αν θα μπει στο ράφι για πάντα. Μέχρι να μάθουμε, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Αυτόν τον μήνα πολλές ωραίες ταινίες θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας, γι'αυτό δείτε τον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας σε ποιες προβολές θα σας συναντήσουμε.

IGN Greece Red Sonja: Ο σκηνοθέτης Bryan Singer διαπραγματεύεται τον μισθό του Σκηνοθέτη και σεναριογράφο από τους "X-Men" πιθανολογείται να έχει η "Red Sonja" Η Red Sonja επιστρέφει με νέα ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα