To Rotten Tomatoes σκέφτεται περισσότερες αλλαγές στη βαθμολογία κοινού

Νέος τρόπος για την επιβεβαίωση ότι έχει δει ο κόσμος την ταινία;

Το Rotten Tomatoes λέγεται ότι ετοιμάζει κι άλλες αλλαγές στην βαθμολόγηση κοινού μετά από τη συνεχόμενη επίθεση από trolls.

Όπως αναφέρει το THR, το Rotten Tomatoes ίσως σύντομα ζητά από τους χρήστες του να επιβεβαιώσουν ότι έχουν "όντως δει την κάθε ταινία πριν τους επιτραπεί να δημοσιεύσουν κάποια κριτική".

Είναι άγνωστο το πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά είναι μια κίνηση καθαρά για την καταπολέμηση των χωρίς βάση αρνητικών κριτικών.

Η πρώτη αλλαγή στο σύστημα τους έγινε

τον προηγούμενο μήνα όταν αφαίρεσαν την επιλογή από τους fans να σχολιάζουν και να "βαθμολογούν" έμμεσα ταινίες πριν την κυκλοφορία τους, ώστε να αποφευχθούν οι αρνητικές βαθμολογίες πριν καν κυκλοφορήσει μια ταινία.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceHellboy | Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση - Νέο trailerΑπό το "Handmaid’s Tale" φτάνει ο σκηνοθέτης του "The Talisman" του Stephen KingΟι δημιουργοί του Doom αποστασιοποιούνται άρων άρων από τη νέα ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα