H ελληνική μυθολογία φτάνει στο Netflix με την anime σειρά "Gods & Heroes"

Για όλα φταίει ο Δίας...

Την ελληνική μυθολογία θα έχει σαν βάση η νέα anime σειρά που αναπτύσσει το Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, το συνδρομητικό κανάλι παρήγγειλε τη σειρά οχτώ επεισοδίων "Gods & Heroes", η οποία θα εξιστορεί τις περιπέτειες ενός παραγκωνισμένου αγοριού, το οποίο μαθαίνει ότι είναι νόθος γιος του Δία. Είναι ο μόνος που θα μπορέσει να σώσει τον κόσμο και παράλληλα να

ξεφύγει από την οργή της Θεάς που τον θέλει νεκρό και τις θηριώδη δυνάμεις με τις οποίες έχει συμμαχήσει.

Στη σειρά θα ακουστούν οι φωνές των Jason O’Mara, Mamie Gummer, Derek Phillips, Chris Diamantopoulos, Jessica Henwick, Melina Kanakaredes, Claudia Christian και Elias Toufexis. Δημιουργοί, σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς θα είναι οι Charley και Vlas Parlapanides, γνωστοί μέσα από τα "Immortals" και "Death Note". Η εταιρεία παραγωγής του "Castlevania", Powerhouse Animation, θα είναι πίσω από τη νέα αυτή σειρά.

Επίσης, έχει κυκλοφορήσει η αφίσα της σειράς, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

"Για το 'Gods & Heroes' θέλαμε να πούμε μια ολοκαίνουργια ιστορία, η οποία θα βασίζεται στην ελληνική μυθολογία. Είμαστε ευγνώμονες για το καταπληκτικό cast και για τους συνεργάτες μας, το Netflix και την Powerhouse Animation, οι οποίοι συνεχίζουν να επεκτείνουν το είδος με έναν τρόπο που μέχρι τώρα είχαμε μόνο ονειρευτεί", είπαν σε δήλωσή τους οι Vlas και Charley Parlapanides.

"Η παγκόσμια μυθολογία και οι παραδόσεις είναι γόνιμο έδαφος για τις σειρές anime και χαιρόμαστε που θα εξερευνήσουμε την ελληνική μυθολογία στη νέα σειρά 'Gods & Heroes'", είπε ο Πρόεδρος για τις σειρές anime του Netflix, John Derderian. "Οι Charley και Vlas έχουν μεγάλο ιστορικό στην δημιουργία φανταστικών ιστοριών και χαιρόμαστε που θα φέρουμε το μοναδικό τους όραμα για τους Θεούς του Ολύμπου στο κοινό του Netflix παγκοσμίως".

Το "Gods & Heroes" δεν είναι η μοναδική νέα προσθήκη στο κανάλι. Έχει φέρει ήδη τα "Castlevania", "Devilman Crybaby", "Godzilla: The Planet Eater" κ.α., ενώ ετοιμάζει τα "Pacific Rim", "Altered Carbon", "Ghost in the Shell", "Dragon's Dogma", "Devil May Cry" κ.α.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΜακροχρόνιος ο προγραμματισμός της Sony για ταινίες και σειρές της MarvelΟ Luke Perry έφυγε απ' τη ζωήΟ Παραμυθένιος Κήπος 2019: Fantasy Choir

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα