Θετικός στον κορονοϊό ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου Άγιος Στέφανος που αυτοκτόνησε – Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε

 «Είμαι ένας αποτυχημένος. Δυσφήμησα το γηροκομείο. Δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Με νίκησε ο κορονοϊός», έγραφε στο σηημείωμά του ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο.

Ο θάνατος του άνδρα αποδίδεται σε αυτοκτονία με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα του βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, είχαν γίνει δύο τεστ για τον ιό, τη δεύτερη φορά, μάλιστα, με

δική του πρωτοβουλία, αφού την πρώτη δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα.

Θετικές στον ιό είχαν εντοπιστεί δύο εργαζόμενες και μία ηλικιωμένη τρόφιμος της δομής. Τον θάνατο του 41χρονου ανακοινώθηκε με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του γηροκομείου στο facebook.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου βρέθηκαν τρία κρούσματα. Εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του. Η ανακοίνωση του οίκου ευγηρίας

The post Θετικός στον κορονοϊό ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου Άγιος Στέφανος που αυτοκτόνησε – Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θετικός, Άγιος Στέφανος,thetikos, agios stefanos