Έκρηξη σε αγωγό αερίου στο Λονδίνο: Το κτίριο κατέρρευσε, τουλάχιστον 2 νεκροί

Μεγάλη έκρηξη από διαρροή σε αγωγό αερίου σε κτίριο στην περιοχή Ealing σημειώθηκε το απόγευμα στο Δυτικό Λονδίνο. Αμέσως μετά προκλήθηκε φωτιά και κατέρρευσε μέρος του κτιρίου. Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν νεκροί από την έκρηξη.

Πιο αναλυτικά, η έκρηξη

προκλήθηκε από διαρροή σε αγωγό αερίου, ο οποίος συνέδεε με το κεντρικό δίκτυο ένα κουρείο και ένα μαγαζί κινητής τηλεφωνίας στην King Street. Αμέσως μετά προκλήθηκε φωτιά και κατέρρευσε μέρος του κτιρίου.

Πληροφορίες από τη βρετανική πόλη αναφέρουν τουλάχιστον δύο νεκρούς, ενώ έχει επιβεβαιωθεί η ανάσυρση ενός τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διασώθηκαν ένα μωρό και τέσσερις ενήλικες, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί, ενώ η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε νωρίτερα την εκκένωση από παρακείμενα κτίρια 14 ατόμων και δύο παιδιών.

Πηγή φωτογραφίας : Sky News

Στο σημείο έσπευσαν 40 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς και ακολούθως ξεκίνησαν την αναζήτηση ανθρώπων είτε που έχουν εγκλωβιστεί, είτε που έχουν χάσει τη ζωή τους.

Η πυροσβεστική του Λονδίνου αναφέρει ότι οι δυνάμεις της αντιμετωπίζουν μια «περίπλοκη κατάσταση» στο σημείο. Ο επικεφαλής Πολ Μόργκαν τονίζει: «Οι δυνάμεις μας συνεχίζουν να ερευνούν την ιδιοκτησία, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό και σκυλιά. Η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε μαγαζί και σε παρακείμενα κτίρια», τόνισε εκτός των άλλων.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: Sky News

Διαβάστε ακόμα: Το ρωσικό ΥΠΕΞ θύμισε στην Τουρκία τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου και τη βύθιση του Οθωμανικού Στόλου. Νέο μήνυμα για το δικαίωμα της Ελλάδας στα 12 ν.μ

The post Έκρηξη σε αγωγό αερίου στο Λονδίνο: Το κτίριο κατέρρευσε, τουλάχιστον 2 νεκροί appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα