Ανακοινώσεις Χαρδαλιά για κορωνοϊό: Στο «κόκκινο» η Καστοριά. Στο επίπεδο 3 περνούν Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την έξαρση νέων κρουσμάτων την Τρίτη, αλλά και το νέο αρνητικό ρεκόρ με τα 865 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 6 το πρωί, σε επίπεδο 4 αυξημένου κινδύνου τίθεται η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς,

ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ενημέρωσε πως στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτήρησης παραμένουν τα Γιάννενα. Αυξάνεται το επίπεδο του συναγερμού σε επίπεδο 3 για τις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Βοιωτίας, Λάρισας και Σερρών, όπου η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Αριθμός κρουσμάτων σήμερα ρεκόρ, αλλά και ρεκόρ τεστ με 24.116 τεστ μόνο σήμερα, επισήμανε ο κ. Χαρδαλιάς και τόνισε πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Διαβάστε ακόμα: Νέο ρεκόρ με 865 κρούσματα κορωνοϊου. Ξεφεύγει η κατάσταση. 6 θάνατοι και 86 διασωληνωμένοι

The post Ανακοινώσεις Χαρδαλιά για κορωνοϊό: Στο «κόκκινο» η Καστοριά. Στο επίπεδο 3 περνούν Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα