Στη Σπάρτη θα βρεθεί ο «Λεωνίδας» από τους «300» για τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος

Στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών, ο χολιγουντιανός Λεωνίδας, Τζέραρντ Μπάτλερ, θα βρεθεί στη Σπάρτη για να τρέξει ως λαμπαδηδρόμος.

Ο πρωταγωνοιστής των «300», θα επισκεφθεί την Σπάρτη στις 14 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, κατά την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης, ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας.

Ο χολιγουντιανός σταρ θα βρεθεί στην πόλη στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων

από τη μάχη των Θερμοπυλών και θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος των ολυμπιακών αγώνων του Τόκυο 2020.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ενσαρκώσει τον βασιλιά Λεωνίδα στην αμερικάνικη ταινία του 2006, «300», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ και στη μάχη των Θερμοπυλών.

Τα κέρδη της ταινίας είχαν ανέλθει στο μυθικό ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, μετατρέποντάς την σε μια από τις πιο μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες στον κινηματογράφο.

The post Στη Σπάρτη θα βρεθεί ο «Λεωνίδας» από τους «300» για τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα