Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του. Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου

Σε ιδιωτική τελετή, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Κόμπι Μπράιντ και την 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, δύο εβδομάδες μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου που κόστισε τη ζωή σε 9 συνολικά άτομα.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park, στην περιοχή Κορόνα ντελ Μαρ της Καλιφόρνια, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πρώην μπασκετμπολίστα και της κόρης του, χωρίς την παρουσία φωτογράφων.

Τα
αίτια θανάτου του Κόμπι Μπράιντ

Το τμήμα του Υπουργείου Υγείας δημοσίευσε τα πιστοποιητικά θανάτου του Κόμπι και της Τζιάνα.
Τα πιστοποιητικά ανέφερα τον τόπο και τον τρόπο ταφής τους, καθώς και τα αίτια θανάτου, που αποδίδονται σε αμβλύ τραύμα.
όλοι οι επιβαίνοντες «πέθαναν με ταχείς ρυθμούς» κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου 2020 στους λόφους της περιοχής Καλαμπάσας.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι στις 24 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί η επικήδεια τελετή για τον Μπράιντ και την κόρη του στο Στέιπλς Σέντερ.
Τόσο η ημερομηνία, όσο και ο χώρος της τελετής δεν είναι τυχαία.
Ο Κόμπι φορούσε στην πλάτη του το νούμερο 24, ενώ  η Τζιάνα το νούμερο 2.
Το Στέιπλς Σέντερ χωράει περίπου 20 χιλιάδες θεατές. Στο συγκεκριμένο στάδιο, ο Κόμπε, ως παίχτης των Λος Άντζελες Λέικερς, έγραψε ιστορία, κατακτώντας τίτλους και σπάζοντας ρεκόρ.

The post Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του. Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα