Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο 55χρονος που βασάνισε τον σκύλο του στην Κρήτη. «Το έκανα για τον ηρεμίσω» υποστήριξε.

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών παρουσιάστηκε σήμερα ο 55χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ, ο οποίος κακοποίησε βάναυσα το σκύλο του, ευνουχίζοντας το. Στην κατάθεση του υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να «ηρεμήσει το σκυλί».

Ήδη, στον δράστη έχει επιβληθεί χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων. Λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμα : Οργή στα Χανιά

για τη φρικτή κακοποίηση σκύλου από το αφεντικό του. Συγκινεί ο κτηνίατρος που το έσωσε

Αυστηρότερο ποινικό πλαίσιο για τους βασανιστές ζώων,  προανήγγειλε μετά το περιστατικό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

«Ο πρόσφατος άγριος βασανισμός ζώου που συνέβη στην Κρήτη αναδεικνύει την αναγκαιότητα της θέσπισης ενός βαρύτερου ποινικού πλαισίου που θα καθιστά αποτελεσματικότερη τη δίωξη και τιμωρία των βασανιστών ζώων. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προτείνουμε στη Βουλή να υιοθετήσει τέτοια βαρύτερη νομοθεσία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης

Διαβάστε ακόμα: Σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του ο 55χρόνος που βασάνισε άγρια το σκύλο του στα Χανιά 

The post Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο 55χρονος που βασάνισε τον σκύλο του στην Κρήτη. «Το έκανα για τον ηρεμίσω» υποστήριξε. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα