Συγκινεί η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με το μήνυμα της στη Μάγδα Φύσσα που δήλωσε : «Περιμένω την εσχάτη των ποινών αλλά δεν θα γίνει»

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι βρέθηκε το πρωί η μητέρα του, Μάγδα. Μαζί με τον σύζυγό της πήραν τα λουλούδια αλλά και τα σημειώματα που ήταν εκεί.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το σπίτι της η Μάγδα Φύσσα  ναφέρθηκε τόσο στην ιστορική χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, όσο και στην επικείμενη ανακοίνωση των ποινών των κατηγορουμένων.

Όπως είπε, «Δεν ξέρω εάν δικαιώθηκε η ψυχή του γιου

μου με τον τρόπο που έφυγε. Ξέρω ότι δικαιώθηκε η κοινωνία. Εν μέρει δικαιωθήκαμε και εμείς αλλά και εκείνοι που κόπιασαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Προσωπικά θέλω την εσχάτη των ποινών, αλλά αυτό δεν θα γίνει. Όμως ας περιμένουμε. Η Δημοκρατία έχει κερδίσει. Πώς να μην αγκαλιάσεις αυτόν τον κόσμο όταν είναι πάνω από 55.000 έξω από το Εφετείο», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, το δικό της μήνυμα προς τη μητέρα του Παύλου Φύσσα θέλησε να στείλει η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου. «Είμαστε δύο μάνες που δολοφόνησαν τα παιδιά μας. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη Μάγδα Φύσσα», είπε η κα Αρμουτίδου.

Αναφέρθηκε και στον Γολγοθά που βιώνει η ίδια και η οικογένειά της. «Τα παιδιά μας θα ζουν πια μέσα από τα χιλιάδες μάτια και τις ψυχές των νέων συνανθρώπων μας που μας συμπαραστέκονται. Σε κάθε φατσούλα βλέπω την Ελένη μου, τον Παύλο Φύσσα και τον Γιακουμάκη. Μας πήραν τις ζωές και μας καταδίκασαν να ζούμε σε έναν Γολγοθά. Καμία ποινή δεν μπορεί να δικαιώσει αυτό που κάθε στιγμή βιώνουμε μέσα στα σπίτια μας», τόνισε.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας : ΑΠΕ ΜΠΕ 

Διαβάστε ακόμα: Δύο καταδικασθέντα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραδόθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Περάματος – για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση 

The post Συγκινεί η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με το μήνυμα της στη Μάγδα Φύσσα που δήλωσε : «Περιμένω την εσχάτη των ποινών αλλά δεν θα γίνει» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα