Ινδονησία. Συγκινητικό βίντεο με το πλήρωμα του χαμένου υποβρυχίου να τραγουδά «Αντίο» πριν από το μοιραίο ταξίδι

Ένα συγκινητικό βίντεο όπου το πλήρωμα του υποβρυχίου που χάθηκε στην Ινδονησία τραγουδά ένα αποχαιρετιστήριο τραγούδι έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας.

Σε αυτό εμφανίζονται μέλη του πληρώματος να τραγουδούν ένα πολύ γνωστό τραγούδι στην χώρα τους που, κατά τραγική ειρωνεία ο τίτλος του, Sampai Jumpa, μεταφράζεται ως «Αντίο». «Αν και δεν είμαι έτοιμος για να μου λείψεις, δεν είμαι έτοιμος να ζήσω χωρίς εσένα…» οι στίχοι του δημοφιλούς τραγουδιού.

Κάντε κλικ στο

podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Το βίντεο, γυρίστηκε λίγες εβδομάδες πριν το KRI Nanggala 402 εξαφανιστεί στα νερά ανοικτά του νησιού Μπαλί, όπου βρέθηκε στο βυθό, διαλυμένο σε τρία κομμάτια  παρασύροντας τον θάνατο 53 μέλη πληρώματος. . Ανάμεσα στα μέλη που απεικονίζονται στο βίντεο είναι και ο κυβερνήτης τους, Heri Oktavian.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για δυστύχημα το οποίο προκλήθηκε μετά από έκρηξη στο σύστημα εκτόξευσης τορπίλης κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης.

Όπως αναφέρει ο Guardian το βίντεο καταγράφηκε ως αποχαιρετιστήριο για τον απερχόμενο διοικητή του υποβρυχίου του οποίου ο αντικαταστάτης ανέλαβε στις αρχές Μαρτίου.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Ινδονησία. Συγκινητικό βίντεο με το πλήρωμα του χαμένου υποβρυχίου να τραγουδά «Αντίο» πριν από το μοιραίο ταξίδι appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα