Προσήχθη ο Φουρθιώτης στη ΓΑΔΑ μαζί με άλλα δύο άτομα. Έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του στο κανάλι Ε

Έρευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία με αφορμή το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, την περασμένη Παρασκευή, αλλά και την επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην Εκάλη, αλλά και τις καταγγελίες Βαξεβάνη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήχθη στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλαιας, ο γνωστός παρουσιαστής και δύο ακόμη άτομα.

Εκτός από το σπίτι του παρουσιαστή,

στελέχη της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα πήγαν και στο κανάλι Ε, όπου μπήκαν τελικά με τη βοήθεια κλειδαρά, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Πριν το περιστατικό της Παρασκευής, είχε προηγηθεί άλλο συμβάν με πυροβολισμούς και καταδίωξη μεταξύ αγνώστων και αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως τον παρουσιαστή είχε κατονομάσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, σε καταγγελίες του, ως πρόσωπο που σχετιζόταν με «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του.  Με εντολή της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έχει ξεκινήσει έρευνα με αντικείμενο την καταγγελία του δημοσιογράφου. Η εντολή της κ. Παπαγεωργακοπούλου είναι να ερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της πρόκλησης και προσφοράς σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος και εφόσον προκύπτουν στοιχεία να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Προσήχθη ο Φουρθιώτης στη ΓΑΔΑ μαζί με άλλα δύο άτομα. Έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του στο κανάλι Ε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα