Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Η κόρη και ο φίλος της δολοφόνησαν την 50χρονη για 10.000 ευρώ και ήθελαν να κάψουν το πτώμα

Οι ανήλικοι δράστες σκότωσαν την 50χρονη στην Αγία Βαρβάρα για να της πάρουν 10.000 ευρώ. Πρόκειται για χρηματικό ποσό που είχε εισπράξει από την πώληση του αυτοκινήτου του πατέρα της 15χρονης, ο οποίος απεβίωσε πριν από έναν χρόνο. Μάλιστα όπως προέκυψε από τις ομολογίες ήθελαν να μεταφέρουν το πτώμα της σε κάποιο απόμερο σημείο προκειμένου να τον κάψουν.

Η 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της και ο 16χρονος Έλληνας συνεργός από το Λουτράκι, πέρασαν όλο το βράδυ στο διαμέρισμα της Αγίας Βαρβάρας δίπλα στον άψυχο πτώμα αναζητώντας

τρόπο να το εξαφανίσουν, ενώ παράλληλα έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι για να εντοπίσουν τα 10.000 ευρώ με τα οποία θα διέφευγαν στη Ρουμανία.

Τελικά έφυγαν την άλλη μέρα το πρωί παίρνοντας μόνο την κάρτα ανάληψης μετρητών. Αφού έβγαλαν 500 ευρώ, πήραν το ΚΤΕΛ και έφθασαν στις Σέρρες. Το σχέδιο ήταν να διαφύγουν από τη χώρα και μέσω Βουλγαρίας να καταλήξουν στη Ρουμανία.

Το βράδυ του Σαββάτου, προσπάθησαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο όμως έκανε πολύ κρύο και ο 16χρονος Έλληνας από το Λουτράκι έφυγε αναζητώντας ένα πιο ζεστό κατάλυμα.

Οι άλλοι δύο έπεσαν λίγες αργότερα  σε έλεγχο της ΔΙ.ΑΣ για τα μέτρα Covid 19 όταν και αποκαλύφθηκε η υπόθεση. Στη συνέχεια αφού έμαθε για τους φίλους του ο 16χρονος πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στο Λουτράκι και της είπε να πάει να τον πάρει από τις Σέρρες. Χθες,  παραδόθηκε στις αρχές και οδηγήθηκε στο Ανθρωποκτονιών για να δώσει κατάθεση.

Διαβάστε ακόμα: Ο φιλόζωος αγωνιστής, που στην πολιορκία του Μεσολογγίου τον τάισαν κρυφά με το αγαπημένο του σκυλάκι. «Καλύτερα να πέθαινα της πείνας» ήταν τα λόγια του, πριν σκοτωθεί στην ‘Έξοδο

The post Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Η κόρη και ο φίλος της δολοφόνησαν την 50χρονη για 10.000 ευρώ και ήθελαν να κάψουν το πτώμα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα