«Με κακομεταχειριζόταν και έφτασα στο αμήν» δήλωσε η 15χρονη που φέρεται να σχεδίασε τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της

Συγκλονιστικές οι ομολογίες των ανήλικων φερόμενων δραστών για τη δολοφονία της 50χρονης καθαρίστριας στην Αγία Βαρβάρα.

Οι αστυνομικοί διερευνούν ακόμη ποιος από τους τρεις δράστες ήταν αυτός που μαχαίρωσε δεκάδες φορές το θύμα.

«Με κακομεταχειριζόταν, η ζωή μου είχε γίνει αφόρητη, είμαι ακραία απελπισμένη και έφτασα στο αμήν. Όμως δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω, ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω» φέρεται να είπε η 15χρονη κόρη του θύματος στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 15χρονη πριν από ένα χρόνο έχασε

τον πατέρα της, παράτησε το σχολείο και άρχισε τις «κακές» συναναστροφές.

Ο 17χρονος φίλος της και δράστης από τη Ρουμανία είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για διάφορες εγκληματικές πράξεις. Αντίστοιχα και ο 16χρονος από το Λουτράκι είχε συλληφθεί παλαιότερα για μικροκλοπές, ενώ φέρεται πως διέπραξε το έγκλημα με δέλεαρ ένα χρηματικό ποσό.

Αποκαλύψεις από τη στιγμή της δολοφονίας

Σύμφωνα με την ομολογία της 15χρονης, η ίδια έμεινε μέσα στο διαμέρισμα με τη δολοφονημένη μητέρα της και τον συγκατηγορούμενο της στο έγκλημα για περίπου μισή μέρα.

Και ενώ, όπως ομολόγησε, είχε σχεδιάσει και ήταν στο διπλανό δωμάτιο την ώρα της δολοφονίας, έμεινε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι με τους φυσικούς αυτουργούς και το πτώμα, μέχρι να βρουν λύση το πως θα εξαφανίσουν τη δολοφονημένη γυναίκα.

Το σχέδιο ήταν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι εκτός σπιτιού, αλλά ναυάγησε γρήγορα, καθώς οι γείτονες άρχισαν να χτυπούν να κουδούνια της πόρτας και να αναζητούν την 50χρονη που είχαν ώρα να δουν.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, όπως αποτυπώνεται στη δικογραφία, η 15χρονη και οι δυο ανήλικοι συγκατηγορούμενοι της άρπαξαν την κάρτα ανάληψης της 50χρονης και έβγαλαν από το λογαριασμό 500 ευρώ.

Από αυτά τα χρήματα ένα ποσό έδωσαν και στον 17χρόνο Έλληνα ο οποίος φέρεται να είναι και ο φυσικός αυτουργούς της δολοφονίας και μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται.

Τα υπόλοιπα χρήματα πήραν η 15χρονη και ο 17χρόνος Ρουμάνος φίλος της και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Η κόρη του θύματος περιέγραφε στους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών τη θυελλώδη σχέση που είχε με τη μητέρα της καθώς όπως η ίδια ισχυρίζεται, την καταπίεζε, τη χτυπούσε και την είχε απειλήσει ότι θα την στείλει σε ίδρυμα.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε με σουγιά τύπου «πεταλούδα» που ανήκε στον ανήλικο φίλο της 15χρονης κόρης.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Οι Άγγελοι Θανάτου: Τέσσερις νοσοκόμες που δολοφονούσαν τους ασθενείς τους. Καταδικάστηκαν για 49 δολοφονίες αλλά υπολογίζεται ότι είχαν διαπράξει περίπου 200. Ανακαλύφθηκαν τυχαία

The post «Με κακομεταχειριζόταν και έφτασα στο αμήν» δήλωσε η 15χρονη που φέρεται να σχεδίασε τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα