Δείτε από ψηλά τους άδειους δρόμους της Αθήνας. Εντυπωσιακές εικόνες από τους οδικούς άξονες της Αττικής χωρίς αυτοκίνητα (video drone)

Η Ελλάδα από τις 23 Μαρτίου βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας για να αντιμετωπίσει τη διασπορά του κορονοϊού, αλλά και να μπορέσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας να διαχειριστεί όλους όσοι έχουν νοσήσει σοβαρά από τον Sars – Cov – 2.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων φαίνεται να έχει συμμορφωθεί με τα μέτρα της Κυβέρνησης. Οι μετακινήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και στα απαραίτητα. Μόνο εκείνοι που εργάζονται αλλά και όσοι κυκλοφορούν για να προμηθευτούν τα απαραίτητα τρόφιμα και φάρμακά τους.

Ελάχιστα είναι τα αυτοκίνητα στο «δαχτυλίδι»
της Λ. Κηφισίας

Αυτό φαίνεται και στο βίντεο drone που «πέταξε» πάνω από μεγάλες λεωφόρους της Αθήνας, που είναι στην κυριολεξία άδειοι.
Ελάχιστα αυτοκίνητα κυκλοφορούν στη λεωφόρο Κηφισίας, Κηφισού, Ποσειδώνος, Συγγρού αλλά και και στον Φαληρικό Όρμο.
Υπό άλλες συνθήκες, μεγάλες λεωφόροι, τις πρωινές ώρες είναι γεμάτες και πολύ συχνά το μποτιλιάρισμα δυσανασχετούσε τους οδηγούς.

Η άδεια Λ. Κηφισού

Πλέον τα αυτοκίνητα είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Τίποτα δεν θυμίζει τις εικόνες μερικές εβδομάδες νωρίτερα που οι κύριοι οδικοί άξονες της Αττικής ήταν γεμάτοι με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Στα νότια προάστια η Λ. Ποσειδώνος δεν θυμίζει σε τίποτα την κυκλοφορία πριν από μερικές εβδομάδες

Τις τελευταίες ημέρες, σημαντική είναι η μείωση στους ρύπους από διοξείδιο του άνθρακα, καθώς η καραντίνα έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις.
Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί οδηγοί οδηγούν επικίνδυνα και αναπτύσσουν μεγάλοι ταχύτητα, καθώς οι δρόμοι είναι άδειοι.

Η Λεωφόρος Συγγρού

Δείτε την εντυπωσιακή πτήση drone του συνεργάτη μας Up Stories από το προσωπικό του κανάλι στο You Tube πάνω από τους άδειους δρόμους της Αθήνας

Όλες οι πτήσεις drone ανεβαίνουν με την υποστήριξη του καταστήματος DJI Store Greece που διαθέτει και υποστηρίζει με επίσημο σέρβις τα κορυφαία μοντέλα Phantom και Mavic. Μάθε να πετάς στην Σχολή εκπαίδευσης Drone pilot school

The post Δείτε από ψηλά τους άδειους δρόμους της Αθήνας. Εντυπωσιακές εικόνες από τους οδικούς άξονες της Αττικής χωρίς αυτοκίνητα (video drone) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα