Άρπαξαν από ηλικιωμένη 200.000 ευρώ. Τα έκρυβε σε τενεκέδες στο εξοχικό της

Μια 76χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι της άρπαξαν 200.000 ευρώ, τα οποία έκρυβε σε… τενεκέδες, στο εξοχικό της στο Πόρτο Ράφτη.

Η καταγγελία έγινε ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, στο Α.Τ Χολαργού με την ηλικιωμένη να υποστηρίζει ότι το συνολικό ποσό που έκρυβε από το 2015 ήταν 350.000 ευρώ και έλειπαν οι 200.000!

Επιπλέον, ανέφερε ότι τα προέρχονται από μία κληρονομιά και τα φύλαγε σε δύο μεταλλικά δοχεία στο πατάρι της εξοχικής της κατοικίας στο Πόρτο Ράφτη. Μάλιστα τελευταία φορά που ήλεγξε ότι τα χρήματα βρίσκονται στους τενεκέδες ήταν το 2018.

Στις

17 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε το εξοχικό της για να πάρει ένα ποσό από τα κρυμμένα και τότε διαπίστωσε ότι έλειπαν κάποια χρήματα χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει το ποσό. Λίγες ημέρες αργότερα πήγε ξανά και τότε ανακάλυψε ότι και οι τενεκέδες είχαν μετακινηθεί αλλά και τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας : ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: Πώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται μέσω του αέρα σε ένα δωμάτιο, ένα μπαρ και μία σχολική αίθουσα. Δείτε το εκπληκτικό γράφημα. Κολλάει και με μάσκες υπό κάποιες συνθήκες

The post Άρπαξαν από ηλικιωμένη 200.000 ευρώ. Τα έκρυβε σε τενεκέδες στο εξοχικό της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρπαξαν, 200 000,arpaxan, 200 000