Β. Βασιλικός: Η ειδοποιός διαφορά της Δεξιάς από την Αριστερά

«Η ειδοποιός διαφορά της Δεξιάς από την Αριστερά είναι μόνο μία, η Δεξιά έχει την αναλγησία στη συμπεριφορά της απέναντι στους πολίτες και η Αριστερά την κοινωνική ευαισθησία ως συμπεριφορά απέναντι στους μη έχοντες, τους μη προνομιούχους, αυτούς που παλεύουν και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ κανένας έντιμος αναλυτής δεν επιτρέπεται να παραβλέψει».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Βασιλικός, επικεφαλής του ψηφοδελτίου

Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας πριν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα, την πόλη από όπου κατάγεται.

Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε και πέτυχε να βγάλει τη θηλιά του τρίτου μνημονίου από τον σβέρκο του ελληνικού λαού.

Παραλλήλως, υπογράμμισε  ότι στις ευρωεκλογές ξεθύμανε ο λαός και τώρα ανασυντάσσεται και βλέπει με τη λογική και όχι το συναίσθημα τον λόγο που πρέπει να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση, αντί να έρθει άλλη να ξηλώσει ό,τι πέτυχε ο σημερινός πρωθυπουργός.

Για σπουδαίο άνθρωπο και κορυφαίο διανοούμενο μίλησε ο κ. Τσίπρας μιλώντας για τον κ. Βασιλικό. Οπως είπε χαρακτηριστικά, ένα πράγμα του ζήτησε ο κ. Βασιλικός αποδεχόμενος την πρόταση του πρωθυπουργού να είναι επικεφαλής: Να διοργανωθεί μια προεκλογική συγκέντρωση στην Καβάλα με εκείνον να κάνει την εισαγωγική τοποθέτηση, όπως και έγινε.

The post Β. Βασιλικός: Η ειδοποιός διαφορά της Δεξιάς από την Αριστερά appeared first on inthecity.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασιλικός, Δεξιάς, Αριστερά,vasilikos, dexias, aristera