Survivor spoiler διαρροή 28/6/19: Ποιοι πάνε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής

Survivor spoiler διαρροή 28/6/19: Σήμερα θα διεξαχθεί ο ημιτελικός των Ελλήνων παικτών στο Survivor 3. Οι τέσσερις φιναλίστ θα μονομαχήσουν και ο νικητής θα είναι ένας εκ των δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού. Οι Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς, θα κοντραριστούν για να φτάσουν ως το τέλος του παιχνιδιού. Στο τρέιλερ που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ για το επεισόδιο της Παρασκευής, βλέπουμε μάχες μεταξύ των κοριτσιών, με τον Νίκο να δηλώνει πως από τη στιγμή που έχει μείνει ως ο μόνος άνδρας

στην τελική τετράδα, θέλει να τα δώσει όλα. Από το αγώνισμα αυτό, θα προκύψει ο ένας από τους δύο φιναλίστ της Ελληνικής ομάδας, για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα γίνει στην Αλικαρνασσό, μετά την απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί με κοινή συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων παικτών.

Ποιοι θα είναι όμως οι τέσσερις παίκτες που θα ξεχωρίσουν; Οι παίκτες που θα προχωρήσουν στον μεγάλο τελικό θα βγουν από το αγώνισμα που θα δούμε απόψε το βράδυ. Φαβορί από την ελληνική ομάδα είναι ξεκάθαρα η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος είναι δυνατός παίκτης. Στον τελικό απευθείας θα πάει η Κατερίνα Δαλάκα. Ξανά στην ίδια θέση με πέρσι, με την ελπίδα αυτή τη φορά να τα καταφέρει. Η Δαλάκα από την ελληνική πλευρά και η Σεντά από την τουρκική βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, καθώς και οι δύο είναι οι νικήτριες των αγώνων συμβόλων, που σημαίνει ότι έχουν μία επιπλέον ζωή έναντι των υπολοίπων παικτών. Όμως, ο Γιουσιούφ μοιάζει φαβορί για να βγει πρώτος από την ψηφοφορία! Αν κρίνουμε από το ρεύμα που υπάρχει στα social media, Δαλάκα και Γιουσούφ έχουν πολύ φανατικό κοινό.

Survivor αποχώρηση: Ο Μπορά αποχώρησε από το παιχνίδι και τα έσπασε

Ο Μπορά είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 3, μετά την απίστευτη εξέλιξη που είχε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ο Τούρκος παίκτης τα έδωσε όλα με τους συμπαίκτες του, αλλά τελικά σε αγώνα μπαράζ, η λευκή ομάδα ηττήθηκε με 3-2 και έτσι ένας από τους τρεις Τούρκους της παρέας, θα έφευγε. Αυτός ήταν ο Μπορά όπως προέκυψε από την ψηφοφορία του κόσμου, κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο. Είπε μάλιστα πως εύχεται να πάρει το μεγάλο έπαθλο η Σεντά, μη κρύβοντας την προτίμησή του, από την στιγμή που δεν συνεχίζει στο παιχνίδι.

Η Αφροδίτη έδωσε τη νίκη με 10-8 στην λευκή ομάδα, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν σε αγώνα μπαράζ, που θα κρινόταν στις τρεις νίκες. Εκεί το σκορ ήταν 2-2 και όλα θα κρίνονταν στον αγώνα όπου μετείχαν ως ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα με τον Εμρέ και ο Μπορά με την Σεντά. Κατερίνα και Εμρέ κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα, με τον Μπορά να ξεσπάει, σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του στον στίβο μάχης. Έτσι, Σεντά, Εμρέ, Οκάι και Γιουσούφ θα είναι η τετράδα των Τούρκων παικτών που έφτασε στα ημιτελικά.

Survivor spoiler διαρροή 28/6/19: Ποιος θα τα καταφέρει;
Keywords
Τυχαία Θέματα