Βολεύτηκε (και) στο Ελληνικό η σύντροφος του Δ. Βίτσα!

Βολεύτηκε (και) στο Ελληνικό η σύντροφος του Δ. Βίτσα!02.05.2018Πρόσωπα

Τελικά, «κανείς δεν χάνεται», και ιδίως στην πολιτική το αξίωμα αυτό επαληθεύεται τακτικά, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων.

Αυτή τη φορά αφορά τη σύντροφο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα και πρώην γενική γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Πέτη Πέρκα, στην οποία ανατέθηκε ο ρόλος της συντονίστριας για το έργο στο Ελληνικό.

Μέχρι πρόσφατα, η κυρία Πέρκα ήταν γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών, θέση από

την οποία παραιτήθηκε στις 20 Μαρτίου για να μπορεί να είναι ξανά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εθνικές εκλογές (στη Φλώρινα).

Στο μεταξύ, είχε τοποθετηθεί σύμβουλος του Αλέκου Φλαμπουράρη και πλέον αναλαμβάνει ακόμα μία θέση, για τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων υπουργείων προκειμένου να «τρέξει» το έργο στο Ελληνικό. Αρχικά, με νέα πράξη του υπουργικού συμβουλίου που δημοσιεύθηκε στις 23 Απριλίου, τροποποιήθηκε η πράξη για τη «Σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Εργων Υποδομής», που -μεταξύ άλλων- αναφέρει: «Με απόφαση της επιτροπής ορίζεται συντονιστής του έργου αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, στον οποίο ανατίθεται ο συντονισμός όλων των απαιτούμενων ενεργειών, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς και ιδίως με το ΤΑΙΠΕΔ, το Γραφείο Ελληνικού και την ανώνυμη εταιρία Ελληνικό Α.Ε., με σκοπό την έγκαιρη υλοποίηση του έργου».

Μία ημέρα μετά, στις 24 Απριλίου, η επιτροπή όρισε ως «συντονίστρια του έργου αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού τη Θεοπίστη Πέρκα του Χαράλαμπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα