Τραγωδία στην άσφαλτο για 18χρονη επιτυχούσα

Τραγωδία στην άσφαλτο για 18χρονη επιτυχούσα29.08.2018Πρόσωπα

Σε τραγωδία που βύθισε στο πένθος το νησί της Κρήτης εξελίχθηκε το γλέντι της 18χρονης Μαρίας Κλινάκη...

...η οποία το βράδυ της Δευτέρας βγήκε με έναν συνομήλικο φίλο της προκειμένου να γιορτάσει την εισαγωγή της στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου, στα Χανιά.

Οταν,

ύστερα από κάποιες ώρες, επέστρεφε στο σπίτι της, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο φίλος της εξετράπη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες της πορείας της, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να εκτοξευτεί πολλά μέτρα μακριά και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο 18χρονος οδηγός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Η κηδεία της 18χρονης Μαρίας έγινε χθες το απόγευμα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και παρουσία πλήθους κόσμου στο Μεσοχωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Απαρηγόρητοι, συγγενείς, φίλοι, καθηγητές, αλλά και κόσμος που δεν την ήξερε προσωπικά, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της με την ευχή η 18χρονη, που δεν πρόλαβε να ανοίξει τα φτερά της και να δει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα, να είναι το τελευταίο θύμα.

Δυστυχώς, η Μαρία Κλινάκη αποτελεί το 32ο θύμα τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώθηκαν στην Κρήτη από τις αρχές του χρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα