Το απύθμενο θράσος των δύο Αλβανών δραπετών!

Το απύθμενο θράσος των δύο Αλβανών δραπετών!14.05.2018Αστυνομικά

Οδηγήθηκαν ενώπιον των Αρχών μετά τη σύλληψή τους, με τον έναν να προαναγγέλλει και... νέα απόδραση

Προκλητικοί εμφανίστηκαν ενώπιον των Αρχών οι δύο Αλβανοί κακοποιοί Χαλίλι Τζουλιάνο και Ντόντζι Αλφόνσο, που κατάφεραν να αποδράσουν από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους την περασμένη Τετάρτη, αλλά συνελήφθησαν ύστερα από έφοδο των αστυνομικών

στο κρησφύγετό τους στη Νέα Φιλαδέλφεια δύο ημέρες αργότερα.

Ο ένας εκ των δύο σκληρών βαρυποινιτών κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων δεν δίστασε, μάλιστα, να προαναγγείλει και... νέα απόδραση! «Αντε με το καλό να τα πούμε στην άλλη απόδραση» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους, λίγο προτού οδηγηθεί πάλι πίσω στη φυλακή.

Στον... ύπνο

Οι Αλβανοί κακοποιοί πιάστηκαν κυριολεκτικά στον... ύπνο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν σε συντονισμένη επιχείρηση άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Αδριανού και τους συνέλαβαν.

Οι δύο βαρυποινίτες είχαν καταφέρει να αποδράσουν μέσα από την κλούβα που θα τους μετέφερε στις Φυλακές Χανίων, καθώς με άγνωστο τρόπο αφαίρεσαν τις χειροπέδες που τους κρατούσαν δέσμιους και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δύο δράστες έλαβαν «χείρα βοηθείας» από πρόσωπα που τους ήθελαν ελεύθερους για να εκτελούν συμβόλαια θανάτου. Οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι, ωστόσο, φέρεται ότι τήρησαν σιγή ιχθύος ενώπιον των Αρχών, κρατώντας επτασφράγιστο το μυστικό της απόδρασής τους και των ηθικών αυτουργών σε αυτή.

Οι βαρυποινίτες Χαλίλι Τζουλιάνο και Ντόντζι Αλφόνσο κατηγορούνται για ανθρωποκτονίες και μάλιστα ο πρώτος εξ αυτών για τον σφαγιασμό ενός παιδιού μόλις 2,5 ετών στην Καλαμάτα, τον Νοέμβριο του 2011.

Το βράδυ της Τετάρτης λεωφορείο του Τμήματος Μεταγωγών με 11 αλλοδαπούς κρατουμένους μπήκε στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τα Χανιά.
Αγνωστο υπό ποιες ακριβώς συνθήκες στο γκαράζ του πλοίου τέσσερις από τους κρατουμένους άρχισαν να τρέχουν προς το λιμάνι. Οι δύο από τους δραπέτες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, ενώ οι άλλοι δύο εξαφανίστηκαν και έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα